Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
https://www.trendyol.com/corsair/ve...sRmSiLupog7zCWCrO5UyzwcqZALPiKKBoC2zAQAvD_BwE Bu fiyata değermi sizce yoksa ramleri dahamı ucuz seçmeliyim
Değilmi RGB olmasıda cabası çok hoşuma gitti şık duruyor soğutma bloğuda vardır heralde değilmiKesinlikle değer. Normalde 3200 MHz'deki gecikme değeri CL16, bunda ise CL15. Yani bu bir avantaj. Kaçırma derim. Ayrıca iCUE yazılımı çok ama çok hoş.
Soğutması tabii ki var, yanları alüminyum blok olması lazım. Olmasa bile RAM'ler aşırı fazla ısınan parçalar değil, pek takmaya gerek yok.Değilmi RGB olmasıda cabası çok hoşuma gitti şık duruyor soğutma bloğuda vardır heralde değilmi
banada lazım hocam bi ram 8+8 3600mhz rgb li güzel bişey varmı tavsiyenizKesinlikle değer. Normalde 3200 MHz'deki gecikme değeri CL16, bunda ise CL15. Yani bu bir avantaj. Kaçırma derim. Ayrıca iCUE yazılımı çok ama çok hoş.
Bütçeye bağlı hocam. En ucuz RGB RAM'ler genellikle XPG'nin oluyor, istersen onlara bakabilirsin. Veya alabiliyorsan konu sahibinin attığı linktekini al, fiyat çok iyi.banada lazım hocam bi ram 8+8 3600mhz RGB li güzel bişey varmı tavsiyeniz
3600mhz rgb li lazım hocam sistemi yavaşlatmaması için bütçe 900-1000 maxBütçeye bağlı hocam. En ucuz RGB RAM'ler genellikle XPG'nin oluyor, istersen onlara bakabilirsin. Veya alabiliyorsan konu sahibinin attığı linktekini al, fiyat çok iyi.
3600 MHz olmasına gerek yok dostum, 3000 MHz de senin işini görür. Sırf 3600 MHz diye seçicilik yapma.3600mhz RGB li lazım hocam sistemi yavaşlatmaması için bütçe 900-1000 max
Aynen, bunun da fiyatı uygun.3600 mhz istiyorsan bu ama benim attığım daha çok fps farkı atıcaktır cl15 olduğu için
oc ile gecikmesini düşürürüm diye düşünmüştüm cl18 den cl 16 ya felan3600 MHz olmasına gerek yok dostum, 3000 MHz de senin işini görür. Sırf 3600 MHz diye seçicilik yapma.
Aynen, bunun da fiyatı uygun.
OC nin onunla alakası yok diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyeyim OC ramlarde yanlzıca mhz frekans hızını arttırıyor diye biliyormoc ile gecikmesini düşürürüm diye düşünmüştüm cl18 den cl 16 ya felan
Bunda da yaparsın ya. Çipi o kadar kalitesiz diye düşünmüyorum. Benim aklıma yatan şey şu, konu sahibinin ilk olarak attığı RAM'ler 3200 MHz olmasına rağmen CL15 gecikme değerine sahip, eğer düşündüğüm şey ise bundaki çip daha iyi. Onunla da 3600 MHz yapılabilir gibi ama %100 emin değilim.oc ile gecikmesini düşürürüm diye düşünmüştüm cl18 den cl 16 ya felan
işlemci ryzen 5 3600xBunda da yaparsın ya. Çipi o kadar kalitesiz diye düşünmüyorum. Benim aklıma yatan şey şu, konu sahibinin ilk olarak attığı RAM'ler 3200 MHz olmasına rağmen CL15 gecikme değerine sahip, eğer düşündüğüm şey ise bundaki çip daha iyi. Onunla da 3600 MHz yapılabilir gibi ama %100 emin değilim.