Musakaragl
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İyi günler H61H2-MV Modeli anakartım var 2x2 gb ram takılı 8 gb ram alıp takmak istiyorum şuanda gta 5 de 15 20 fps alıyorum bu oranlar yükselir mi hayırlı akşamlar
Ekran Kartın onboardmı?İyi günler H61H2-MV Modeli anakartım var 2x2 gb ram takılı 8 gb ram alıp takmak istiyorum şuanda gta 5 de 15 20 fps alıyorum bu oranlar yükselir mi hayırlı akşamlar
Ekran Kartın onboardmı?
Çok fps fark edeceğini sanmıyorumİyi günler H61H2-MV Modeli anakartım var 2x2 gb ram takılı 8 gb ram alıp takmak istiyorum şuanda gta 5 de 15 20 fps alıyorum bu oranlar yükselir mi hayırlı akşamlar
max 10 fps artarEkran kartı yok işlemciden yiyor
Nasıl artırabilirim peki işlemci intel celeron i3 işlemci için yeni anakart lazımmı?Çok fps fark edeceğini sanmıyorum
Post automatically merged:
max 10 fps artar
Ekran kartı alNasıl artırabilirim peki işlemci intel celeron i3 işlemci için yeni anakart lazımmı?
Tam sistemini bana atarmısın işlemcini ramini ekran kartını toplu şekilde ona göre önereyimNasıl artırabilirim peki işlemci intel celeron i3 işlemci için yeni anakart lazımmı?
Ramlar ddr3 2x2 gb 1333 mhz işlemci intel celeron G1610 2.60 ghz ekran kartı bulunmuyorEkran kartı al
Post automatically merged:
Tam sistemini bana atarmısın işlemcini ramini ekran kartını toplu şekilde ona göre önereyim