Hocam memtesti kuramadım ama CPU-Z uygulamasında ve biosta göründü. Bu yeterli mi doğrulamak için?Bakarım, sonucu kendinizde anlayabilirsiniz zaten hata vermediyse sorun yoktur
Memtesti kullanabilmeniz için Flash bellek lazım söylemeyi unutmuşum. Ekran görüntüsünde memory kısmını da atar mısınız?Hocam memtesti kuramadım ama CPU-Z uygulamasında ve biosta göründü. Bu yeterli mi doğrulamak için?
Alıntıyı görüntüle
Değerler olması gerektiği gibi gözüküyor birde garanti olsun diye memtest86 yaparsan tam olur
Dostum ram bellekler çok nadiren arızalanırlar. Özellikle yeni nesillerin çoğunda soğutma bloğu da olduğu için, üzerindeki kompanentlerin hasar görme ihtimali çok düşük. Eğer üzerinde fiziksel bir darbe yoksa ve bilgisayar açılırken sorun yaşamadıysan kullanabilirsin. Ama içinin rahat etmesini istiyorsan, memtest86 isimli program var onu kurup test edebilirsin. Testi başlatmadan önce bilgisayarın uyku moduna geçme süresini sınırsız yapmayı unutmaArkadaşlar 2. El bir ram aldım. Temiz görünüyor bir sıkıntısı yok gibi ama SSD ve HDD lerde ki gibi sağlığına nasıl bakarım?