Neler Yeni

RAM Satın Aldım Fakat İptal Etmem Gerektiği Söyleniyor

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
hepsiburada dan indirimdeyken elmacık adlı satıcıdan ddr5 6000 mhz 2 adet ram aldım 3 saat sonra beni arayıp siparişi iptal etmemi ürünün elinde kalmadıklarını söylüyorlar iptal etsem aynı fiyata o ürünü bulamıyorum ne yapmam lazım yarımınızı fikrinizi bekliyorum haksızlık bu

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle diyip sonra daha yüksek fiyattan satışa koyan satıcılar vardı. Hiç belli olmaz.
ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz bana ürünümü ne şekilde olursa olsun teslim etmek zorunda değiller mi ceza yemezler mi hepsiburada dan bence çakallık yapıp bana iptal ettirip cezadan kaçmaya çalışıyorlar sanki ben iptal etmek istiyormuşum gibi gösterip

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz bana ürünümü ne şekilde olursa olsun teslim etmek zorunda değiller mi ceza yemezler mi hepsiburada dan bence çakallık yapıp bana iptal ettirip cezadan kaçmaya çalışıyorlar sanki ben iptal etmek istiyormuşum gibi gösterip
Ürünü istediğini söyle eğer stokta kalmadıysa koymasaydınız hakkımı istiyorum de

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,367
İsim
Berkay BABUCCU
zaten öyle.Siz ben ürünümü iptal etmiyorum gönderin diye belirt.Fİrma kendisi ürünü iade ederse site kendisine yaptırım yapıyor büyük ihtimal.Bundan korktukları içinde alıcının kendisinin iade etmesini sağlamaya çalışıyorlar.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
hepsiburada dan indirimdeyken elmacık adlı satıcıdan ddr5 6000 mhz 2 adet ram aldım 3 saat sonra beni arayıp siparişi iptal etmemi ürünün elinde kalmadıklarını söylüyorlar iptal etsem aynı fiyata o ürünü bulamıyorum ne yapmam lazım yarımınızı fikrinizi bekliyorum haksızlık bu
Sakin iptal etme ayni sorunu yaşadım ben. Farklı bir saticidan kitap almıştım düşün yani ucuz bir kitap hepsiburada wpden iletişime geçtim eşek gibi gönderdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Iptal etmeyeceğini, ürünün gönderilmesini veya da ürünün muadili veya üst modelinin gönderilmesini işte. Yoksa tüketici hakları mahkemesine başvuracağım de paşa paşa gönderirler.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Arda
İptal etme bence, ama bozuk mal gönderiler mi bilemem, ben olsam iptal etmezdim.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
asemo boa
hb da derki satıcıya olmayan ürünü satışa koyduysan aynı ürünü temin et gönder. hatta ve hatta hb görevi üstlenip ürünü temin eder size gönderir satıcıyada güzel bi fatura cıkarır. yerinizde olsam iptal etmem

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ürünü gönderin yoksa şikayet edeceğim sizi de sakın iptal de etme SS al siparişini vs

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Arda
İptal etme bence, ama bozuk mal gönderiler mi bilemem, ben olsam iptal etmezdim.
Ekran görüntüsünü al sipariş kısmının ne olur ne olmaz arkadaşıın dediği gibi, ürünü bozuk gönderme ihtimallerine karşı, kargo geldiği gibi açma videoyu çek öyle aç tak çalıştır. Bozuk çıkarsa en azından elinde kanıt olur.

Top Bottom