Neler Yeni

Yardım RAM SEÇİMİ EXPO AMD TERCİH

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Burak
Her gun birisi 7800x3D icin RAM tavsiyesi istiyor. Biraz gecmis konulara bakilsa herkes istedigini bulacak.
Overclock yapmayacaksan, timinglerle ugrasmayacaksan en ucuz DDR5 RAM'i al gec. Ben tam performansli kullanayim diyorsan da Hynix A-Die cipli RAM almaniz lazim. Hynix A-Die'lerde de 6000MHz@CL30 tercih edilir timingler dusurulur cicek gibi performansla kullanilir.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
mehmet ali oğuz
Her gun birisi 7800x3D icin RAM tavsiyesi istiyor. Biraz gecmis konulara bakilsa herkes istedigini bulacak.
Overclock yapmayacaksan, timinglerle ugrasmayacaksan en ucuz DDR5 RAM'i al gec. Ben tam performansli kullanayim diyorsan da Hynix A-Die cipli RAM almaniz lazim. Hynix A-Die'lerde de 6000MHz@CL30 tercih edilir timingler dusurulur cicek gibi performansla kullanilir.
Herkes için kolay degil chip tayini. Lakin öneriyorsun partiot lexar ram diyor ben corsair gskil isterim onlar ne öle :) Konu açanların genel özelliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Melih Baygör
ilk attığım ramlerde 2 tane mevcut corsair dan bahsediyorsan daha demin bir forum sitesinde gördüm. boyları uzun olduğu için sıvı soğutmada veya kule tipi soğutmalarda yer sıkıntısı yaratıyormuş. bu yüzden bir çekingen davrandım
rgb low profile ram yok hocam zaten. hava soğutma kullanacaksan arkadaşın attığı patriot ramlere benzer low profile ram almalısın. soğutucunun bloğu ramlerin üstüne taşıyordur. sıvı soğutma kullanacaksan da ramlerin yüksekliği senin için sorun olmaz.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Burak
Herkes için kolay degil chip tayini. Lakin öneriyorsun partiot lexar ram diyor ben corsair gskil isterim onlar ne öle :) Konu açanların genel özelliği

Valla marka-model begenmeyen gitsin odesin M-Die ciplere sirf markasi Corsair, Kingston diye keyfi bilir.

megabator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet baş
Sarı sitede ucuza bulabilirsin boşuna fazla para verme xpg lancer 6000mhz amd expo dedtekli yada gakill expo destekli bulabilrsin

f/p olarak amd expo destekli uygun profilde ram mevcut mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Expo almak zorunda değilsin xmp de kullanabilirsin.
sorun çıktığını söyleyen forumlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,281
Üyeler
159,598
Son üye
killmister
Top Bottom