keremmountain
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
2. el bi anakart buldum fotoğraf temsili ram slotlarından 2 tanesi mavi olanlar çalışmıyormuş bu anakarta 4+4 ram takabilirmiyim
anakart toplamda 16gb destekliyor Ramlarım 1600mhz ankartta 2200 e kadar destekliyorMuhtemelen onlar da çalışıyordur. Bu anakartlar ram seçer genelde. Ayrıca 4+4 Takabilirsin ama almadan önce anakartın Memory support kısmına bak.
4 slotu olan anakartların neredeyse hepsinde sıra var diye biliyorum mesel ilk 2 ram 1 ve 3 sonrakiler 2 ve 4 bende p55m ud2 kullanıyordum 1.5 ay öncesine kadar ki.sana öneri vereyim xeonlar performanslı evet ama oc çekip oyun oynamak gibi bir fikrin varsa çok baş ağrıtıyor bazı yerlerdeanakart toplamda 16gb destekliyor Ramlarım 1600mhz ankartta 2200 e kadar destekliyor
Birde sanırım bazı anakartlarda 1. 2. 3. ve 4. ram slotu var sırayla takman gerekiyor bu anakartta öyle bir şey varmıdır acaba
eski sistemin duruyorsa ramlerin yerini değiştirp test etme şansın varmı ? Evet dediğin gibi oc yapıp oyun oynamayı düşünüyordum ama yapacak bir şey yok4 slotu olan anakartların neredeyse hepsinde sıra var diye biliyorum mesel ilk 2 ram 1 ve 3 sonrakiler 2 ve 4 bende p55m ud2 kullanıyordum 1.5 ay öncesine kadar ki.sana öneri vereyim xeonlar performanslı evet ama oc çekip oyun oynamak gibi bir fikrin varsa çok baş ağrıtıyor bazı yerlerde
maalesef o sistemi dağıttım şuan ryzen 3 1200 e geçiriyorum parça parça kardeşime vericem ama dediğim gibi çok başımı ağrıttı benimeski sistemin duruyorsa ramlerin yerini değiştirp test etme şansın varmı ? Evet dediğin gibi oc yapıp oyun oynamayı düşünüyordum ama yapacak bir şey yok![]()