Ram sorunu

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Bu sabah bilgisayarı açmaya gittiğimde bilgisayar açılmış görüntü gelmiş ama işletim sistemi gelmiyodu bios ekranına giriş menüsünde kalıyodu bende kasanın içini açtım ramlerle uğraştım ramleri cıkarıp takıyorum o çıt sesi gelmiyodu 3-4 defa denedim bazen dit dit diye ses geldi bazen fan cok hızlı calıstı hicbirinde görüntü gelmemişti en sonunda yine ramlerle falan uğraştım ekran kartıyla uğraştım bilgisayarı açtım ama ramim 3 gb oldugu halde 2 gb görüyor ne yapmalıyım acil öneri

Uygunsanız ram belleklerin fotoğrafını atın. Atabiliyorsanız anakartıda.

ya şu an bilgisayardan yazıyorum telefonumun arka kamerası da bozuk fotoğraf çekmem zor ama ramler biri kingston 1 gb -calısmayan- digeri de gskill 2gb 800mhz bunda sorun yok calısıyor

ya şu an bilgisayardan yazıyorum telefonumun arka kamerası da bozuk fotoğraf çekmem zor ama ramler biri kingston 1 gb -calısmayan- digeri de gskill 2gb 800mhz bunda sorun yok calısıyor
çalışmayan arkadaşın üstün bakın. Bir siyahlık veya herhangini bir yerde kırık varsa ondandır. ramda sıkıntı yoksa sorun anakarttadır. çıt sesinin gelmemesi anakarta yöneltti beni.

çalışmayan arkadaşın üstün bakın. Bir siyahlık veya herhangini bir yerde kırık varsa ondandır. ramda sıkıntı yoksa sorun anakarttadır. çıt sesinin gelmemesi anakarta yöneltti beni.
şimdi söküp tekrar takmayı falan deneyecem teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdin o çalışmayanı rami silgiyle sildim bi kararması yoktu zaten sonra bilgisayarı çalıştırdım görüntü gelmiyor sorun bu ramde mi

Son düzenleme:
3 kulhu 1 elham okudum rami çıkardım taktım totem yaptım çalıştı teşekkürler konu kilit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,030
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri