Neler Yeni

Yardım RAM Takma ve Sisteme Uyarlama

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
Sistemimde Everest’in ddr4 8gb 2133mhz cl15 ram’i takılı ve ben sistemin performans’ını artırmak amacıyla crucial ballistix ddr4 8gb 3200mhz cl16 ram’ini satın aldım. Bu ram’ler birbiriyle uyumlu çalışır mı, sorun yaratır mı? Bi de bu ram’leri kasaya takıp sisteme uyarlama konusunda BİLGİLİ bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi

(Bu arada crucial ballistix ile Everest’in ram’lerinin birbiriyle düzgün çalışabilmesi için ikisini de 2133mhz cl15’de çalıştırmayı düşünüyorum)

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Yanlış Bilgilendirme
Sistemimde Everest’in ddr4 8gb 2133mhz cl15 ram’i takılı ve ben sistemin performans’ını artırmak amacıyla crucial ballistix ddr4 8gb 3200mhz cl16 ram’ini satın aldım. Bu ram’ler birbiriyle uyumlu çalışır mı, sorun yaratır mı? Bi de bu ram’leri kasaya takıp sisteme uyarlama konusunda BİLGİLİ bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi
Çalışmaz.
Aynı ram olmalı.

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çalışır ama düşük ram e göre
Evet ben de öyle yapacağım hocam. Bana takma ve sisteme uyarlama konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ben de öyle yapacağım hocam. Bana takma ve sisteme uyarlama konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Aynı zamanda yardım edecek arkadaşlarla discord üzerinden de iletişim kurabilirim

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun

Bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Aynı zamanda yardım edecek arkadaşlarla discord üzerinden de iletişim kurabilirim
takma aynı ztn kendi kendine ayarlanıyor diye biliyorum

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu

(Bu arada crucial ballistix ile Everest’in ram’lerinin birbiriyle düzgün çalışabilmesi için ikisini de 2133mhz cl15’de çalıştırmayı düşünüyorum)
Anakartının ram slot sayısı 2 mi 4 mü?

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
2 hocam

Nasıl yani hocam BIOS’tan felan ayar yapmamız gerekmiyor mu?
yüksek olan kendini düşüğe göre ayarlaması lazım ztn eğer düşük mhz çalışırsa söylersiniz eşit ise sıkıntı yoktur

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
yüksek olan kendini düşüğe göre ayarlaması lazım ztn eğer düşük mhz çalışırsa söylersiniz eşit ise sıkıntı yoktur
peki onu tam olarak nasıl anlayacağım? Kusura bakmayın bu konu hakkında biraz bilgisizim de

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
bios ta yazar ztn. xmp kapalı ise xmp de açın
Ha tamamdır hocam çok teşekkürler. Xmp özelliği derken? Benim PC biraz eski anakartı max 2133mhz destekliyor. Xmp özelliği felan sıkıntı çıkarmasın?

Çalışır, biostan xmp açmanız yeterli.

Çalışır ?:D
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Xmp özelliği açma konusunda yardımcı olur musunuz? Nasıl xmp özelliğini açabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,866
Üyeler
160,615
Son üye
beyazkasafanı
Top Bottom