Laptopta ekran kartı var mı ? işlemci olarak tam modeli ney. 4 gb + 4gb yapabilirseniz tabii ki daha verimli olur pc.Merhabalar şey sorcaktım benim laptop i5 işlemcili 4gb rami var ve oyun oynatmıyor pekı ya bunu 8 gb ram'e yükseltirsem açar mı oyun, bide laptopu temizlersem
ekran kartı var işlemci intel i5Laptopta ekran kartı var mı ? işlemci olarak tam modeli ney. 4 gb + 4gb yapabilirseniz tabii ki daha verimli olur pc.
i5-2314 yazar örneğin(salladım sayıyı oradaki) tam olarak verir misin ismini.ekran kartı var işlemci intel i5
tek bildiğim şey işlemcinin i5 oldugu ekran kartı nvdia ama modelı bılmıom nerden bakılıyoi5-2314 yazar örneğin(salladım sayıyı oradaki) tam olarak verir misin ismini.
Ve ekran kartının modeli ney?
Windows tuşuna tıkla sol alttan dxdiag yaz sonra da orada ekran veya oluşturucu gibi kısımlar var. Orada yazar.tek bildiğim şey işlemcinin i5 oldugu ekran kartı nvdia ama modelı bılmıom nerden bakılıyo
ekran kartı nvidia geforce 920m işleöciyi bulamadım intel i5 amaWindows tuşuna tıkla sol alttan dxdiag yaz sonra da orada ekran veya oluşturucu gibi kısımlar var. Orada yazar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci için ise bilgisayarım vardır masaüstünde sağ tıkla özellikler de orada yazar.
o zaman 4 gb daha ram almanız her halükarda sizi biraz daha idare edecektir.ekran kartı nvidia geforce 920m işleöciyi bulamadım intel i5 ama
Oynatır tahminimce tabii ki Valo işlemci odaklı bir oyun. Ram yükselttiğiniz zaman daha iyi performans alacaksınız.en az bir fortnite yada valo oynatır mı