bende b650m dsh3 patriot 2x16 700 mhz cl 32 var hiç bi sorun olmadı.Hocam ben de gigabyte anakart kullanıp patriot 7200 mhz ram aldım bf1 oynarken oyundan atıyor. sizin ramler düzgün çalışıyor mu?
kaç gb ram 2x16 mı?bende b650m dsh3 patriot 2x16 700 mhz cl 32 var hiç bi sorun olmadı.
Z790 ud var gigabyte ama bu ramler anakartın destek sayfasında yazmıyoranakartın destekliyor mu senin 7000 mhz ve üstü ? hangi anakart vardı sende.
Benimde anakart patriot yanlış hatırlamıyorsam 6400 destekliyordu bios uptade sayesinde çalıştı benim ilkten siyah ekran veriyordu.Z790 ud var gigabyte ama bu ramler anakartın destek sayfasında yazmıyor
ben son sürümü yükledim bios ama çözüm olmadı. masaüstünde reset atıyor 6800 mhz ye düşürdüm yinede düzelmedi.Benimde anakart patriot yanlış hatırlamıyorsam 6400 destekliyordu bios uptade sayesinde çalıştı benim ilkten siyah ekran veriyordu.
Normalde başka Ram modelleri olsun 7000 mhz ve üstü destekliyor muben son sürümü yükledim bios ama çözüm olmadı. masaüstünde reset atıyor 6800 mhz ye düşürdüm yinede düzelmedi.
evet destekliyor başka marka ramlerNormalde başka Ram modelleri olsun 7000 mhz ve üstü destekliyor mu