Ram ve HDD/SSD Önerisi

bircany

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
700
SİSTEMİM BU;

ANAKART: GIGABYTE B450M
İŞLEMCİ : Ryzen 5 3500X
EKRAN KARTI : GTX 1660SUPER
RAM :
HDD/SDD :
KASA :Corsair Carbide SPEC-DELTA RGB CC-9020121-EU 550 W Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa

Ram ve HDD/SSD Önerisine İhtiyacım var. 2x8GB olarak düşünüyorum.
SSD M.2 düşündüm ama çok bi farkı olmuyor sanırım emin olamadım .
HDD İçinde 1TB SEAGATE Düşündüm.

SSD için bütçeniz 700 TL ise Kingston A2000 alabilirsiniz.

Oyunda M.2'nin SATA'dan pek farkı yok
1 saniyeden az bir sürede önde oyunların açılma süresinde
M.2 olarak A2000
SATA olarak Samsung 860 Evo tavsiye ederim.
ram olarak g.skill ripjaws 3200 mhz veya crucial ballistix 3000 mhz cl15 8gb dan 2 tane

M.2 'nin önemi nerde peki 1s çok büyük bi fark değil çünki hangi alanda cok fazla fark yaratıyor.
Biraz araştırdım GSKİLL RİJAWS OC lenip yükseltilebiliyor ancak farklı bişi sorucam NEOFORZA diye bi marka duydum bu marka iyi midir.

M.2 'nin önemi nerde peki 1s çok büyük bi fark değil çünki hangi alanda cok fazla fark yaratıyor.
Biraz araştırdım GSKİLL RİJAWS OC lenip yükseltilebiliyor ancak farklı bişi sorucam NEOFORZA diye bi marka duydum bu marka iyi midir.
Renderda.

cevabınız için teşekkür ediyorum farklı bir konuda ram için bir soru sordum ancak emin olamadım crucial ballistix ,gskill ripsjaw ve neoforza adında 3 marka arasında kaldım hangısını önerırsınız hangısı daha avantajlıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.

cevabınız için teşekkür ediyorum farklı bir konuda ram için bir soru sordum ancak emin olamadım crucial ballistix ,gskill ripsjaw ve neoforza adında 3 marka arasında kaldım hangısını önerırsınız hangısı daha avantajlıdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.
Crucial Ballistix.

Render tarzı işlerde.

Geri