Neler Yeni

RAM YÜKSELTME VE RAM UYUMU

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
özkan şahin
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen cevap yazarsanız sevinirim.Bilgisayarımda Xpg 8GB gammix d10 kırmızı 3000mhz cl16 dd4 single kit ram var (AX4U300038G16-SRG) aynısından alıp 16 gb yükseltmek istedim fakat stokta yok ve kaç gündür bakıyordum bugun XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı Buna rastladım fiyatı da cok uygun geldi acaba uyumluluk saglarmı yani modelini göremedim bende olan ramın aynısı görüntüsü falan ama model bilgilendirme hiç yapmamışlar o yüzden bi bakıp cevaplarsanız sevinirim dual olurmu uyumsuzluk cıkarırımı teşekkürler .

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen cevap yazarsanız sevinirim.Bilgisayarımda Xpg 8GB gammix d10 kırmızı 3000mhz cl16 dd4 single kit ram var (AX4U300038G16-SRG) aynısından alıp 16 gb yükseltmek istedim fakat stokta yok ve kaç gündür bakıyordum bugun XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı Buna rastladım fiyatı da cok uygun geldi acaba uyumluluk saglarmı yani modelini göremedim bende olan ramın aynısı görüntüsü falan ama model bilgilendirme hiç yapmamışlar o yüzden bi bakıp cevaplarsanız sevinirim dual olurmu uyumsuzluk cıkarırımı teşekkürler .
Uyumluluk sağlar. Sıkıntı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Onat Okatan
Eğer aynı kitse sorunsuz çalışır. Ama Cl ve Mhz değerlerine dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
özkan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyumluluk sağlar. Sıkıntı olmaz.
Cevap için teşekkür ederim fazla anlamıyorum bu konulardan herkes C değerinin eşit olması gerek gibi şeyler demiş ama bu attıgım ram şekli falan herşeyi kasamda takılı olan ramle aynı hiç model bildirmedikleri için yine de sormak istedim teşekkürler

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun
Aynı kodu bulmak zor olabiliyor bende kendi laptop Ram imimin aynı kodunu bulamadım ama Abdullah abi özellikleri birbirinden farklı 2 Rami çalıştırmıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
özkan şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer aynı kitse sorunsuz çalışır. Ama Cl ve Mhz değerlerine dikkat edin.
Hiç bir bilgilendirme yapmamışlar acaba müşteri hizmetlerini arayıp sorsam modeli ve dediginiz değerler hakkında bilgi verirler mi?

CapsLock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Yusuf Uzun

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Cevap için teşekkür ederim fazla anlamıyorum bu konulardan herkes C değerinin eşit olması gerek gibi şeyler demiş ama bu attıgım ram şekli falan herşeyi kasamda takılı olan ramle aynı hiç model bildirmedikleri için yine de sormak istedim teşekkürler
Dediğiniz şey CL değeri Ramin gecikme değerini temsil eder. Teknik özellikler kısmında en altta ürün kodu bulunuyor. O kodu müşteri hizmetlerine sorarak bilgi alabilirsin. Fakat ben Ramin CL 16 olduğunu düşünüyorum. Kendimde ADATA XPG kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla XPG Gammix D serisi 3000Mhz modelleri CL 16 oluyor. Yani elindekiyle birebir uyumludur. Sadece renk farkı var. İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet Quluzade
Uyumluluk Sağlar Rahat Kullanirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
özkan şahin
Dediğiniz şey CL değeri Ramin gecikme değerini temsil eder. Teknik özellikler kısmında en altta ürün kodu bulunuyor. O kodu müşteri hizmetlerine sorarak bilgi alabilirsin. Fakat ben Ramin CL 16 olduğunu düşünüyorum. Kendimde ADATA XPG kullanıyorum ve bildiğim kadarıyla XPG Gammix D serisi 3000Mhz modelleri CL 16 oluyor. Yani elindekiyle birebir uyumludur. Sadece renk farkı var. İyi forumlar.
Vaktini aldım kusura bakma, anakart modelim Asus Prime B350M-E 2 kanalı var duale falan uyumludur dimi bi sıkıntı çıkmaz

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Vaktini aldım kusura bakma, anakart modelim Asus Prime B350M-E 2 kanalı var duale falan uyumludur dimi bi sıkıntı çıkmaz
Estağfurullah ne vakit alması bu forum bunun için kuruldu zaten. Ayrıca Anakartin uyumlu sıkıntı olmaz.

Top Bottom