- Bütçe
- 1300
Direkt düz 8x2 yeterli olacaktır.HP PAVILION 14-DV0009NT CORE i5 1135G7 2.4GHZ-8GB-512GB SSD-14"-MX350 2GB-W10 modelli laptopum için ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Genelde yazılım programları kullanıyorum ve oyun oynuyorum oynadığım oyunlar GTA5, LOL, Forza Horizon 4 ve Forza Horizon 5 tarzında oyunlar sizce yükseltmeyi nasıl yapmalıyım(16gb veya 8gb yükseltme gibi). Araştırmalarıma göre anakartım 64gb ram destekliyor 2 tane bellek yuvası var. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
merhaba bir soru sormak istiyorum bende de bu pcnin bir alt modeli var i5 1035g1 vs mx330lu versiyon oyun oynarken bir anda fps düşüyor ısındığı için oluyor galiba. Isıyı düşürmek içinde işlemci 1ghze sabitleniyor ve ekran kartının mhzside 10 kat düşüyor. Bu sizin pcde de oluyor mu oluyorsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?HP PAVILION 14-DV0009NT CORE i5 1135G7 2.4GHZ-8GB-512GB SSD-14"-MX350 2GB-W10 modelli laptopum için ram yükseltmesi yapmak istiyorum. Genelde yazılım programları kullanıyorum ve oyun oynuyorum oynadığım oyunlar GTA5, CSGO, LOL, Forza Horizon 4 ve Forza Horizon 5 tarzında oyunlar sizce yükseltmeyi nasıl yapmalıyım(16gb veya 8gb yükseltme gibi). Araştırmalarıma göre anakartım 64gb ram destekliyor 2 tane bellek yuvası var. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bende de aynı sorun vardı arka kısmını hafiften kaldırıp altına bir şey koyarsanız yani altı boş kalırsa hava akışı doğru sağlanıyor ve kasma,donma gibi sorunlar neredeyse kalmıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum.merhaba bir soru sormak istiyorum bende de bu pcnin bir alt modeli var i5 1035g1 vs mx330lu versiyon oyun oynarken bir anda fps düşüyor ısındığı için oluyor galiba. Isıyı düşürmek içinde işlemci 1ghze sabitleniyor ve ekran kartının mhzside 10 kat düşüyor. Bu sizin pcde de oluyor mu oluyorsa nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz?
tmmdır teşekkür ederimBende de aynı sorun vardı arka kısmını hafiften kaldırıp altına bir şey koyarsanız yani altı boş kalırsa hava akışı doğru sağlanıyor ve kasma,donma gibi sorunlar neredeyse kalmıyor. Ben bu şekilde kullanıyorum.