Neler Yeni

Ram yükseltmesi garantiyi bozar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dogan Akar
Cihaz:Lenovo İdeapad gaming 3 82K200JYTX

Lenovo kendi forum sitesinde diğer parçalara zarar gelmezse garanti bozulmaz diyor ama yine de tereddütte kaldım. Zarar vermeden nasıl kasayı açabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
berkay
Mahallende tanığın bir bilgisayarcıya gidip yaptırabilirsin çok ücret almıyorlar diyr biliyorum

Erda Yıldırım

80+ Gold
Kapağı açılan laptoplar garanti dışı kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Monster dışında ki laptoplarda garanti dışına çıkıyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Dogan Akar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, RAM yükseltmesi, bilgisayarın diğer bölümlerini ihlal etmeden, doğru yapılması şartıyla garantiyi geçersiz kılmaz.

Lenovo'nun kendi forum sitesinde admin böyle yazmış.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,876
İsim
.
Hayır, RAM yükseltmesi, bilgisayarın diğer bölümlerini ihlal etmeden, doğru yapılması şartıyla garantiyi geçersiz kılmaz.

Lenovo'nun kendi forum sitesinde admin böyle yazmış.
Etiket felan varsa yırtılacak siz değişim yaparken garanti dışı kalır, eğer yırtılacak etiket yoksa garanti dışı kalmaz

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Cihaz:Lenovo İdeapad gaming 3 82K200JYTX

Lenovo kendi forum sitesinde diğer parçalara zarar gelmezse garanti bozulmaz diyor ama yine de tereddütte kaldım. Zarar vermeden nasıl kasayı açabilirim?
malesef kalıyor tek çare onlara göndermek o zaman bozulmuyor hatta kendimizde ram satıyoruz demişlerdi bana

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali
HP marka için yanlış bilgi vermişler hocam HP Türkiye ile görüştüm. Cihazı bozmadan veya kırmadan ram SSD vs takviyesi yapabilirsiniz. Sınırlı garantiniz bozulmaz. Taktığınız parçaların arıza durumunda aldığınız firma ile o parçayı değiştirebilirsiniz demişlerdi...

Diğer markalar için kesinlikle yetkili servis ile görüşün en kötü mail yolu ile sorun. Yarın bir gün yok çekerler ise yazılı ispatınız olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,431
Üyeler
168,135
Son üye
ar_3
Top Bottom