Neler Yeni

Ramde mhz ne işe yarar?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
günümüz oyunları ortalama olarak dual channel 16 gb ram gerektirmekte bellek de mhz değeri kadar önemli ikisi de eşit sayılır.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
günümüz oyunları ortalama olarak dual channel 16 gb ram gerektirmekte bellek de mhz değeri kadar önemli ikisi de eşit sayılır.
Bu kadar fark oluyormuymuş la vay anasını bende üşeniyordum 2133 den 2666 ya hemen yapicam

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu kadar fark oluyormuymuş la vay anasını bende üşeniyordum 2133 den 2666 ya hemen yapicam
eğer overclock yapmaktan bahsediyorsanız kafanıza göre iş yapmayın sonra ramlerinizden olursunuz.
anakartınız max kaç mhz destekliyor işlemci max kaç mhz destekliyor anakartda XMP özelliği var mı ram overclock yapmaya uygun bir ram mi ?
öncelikle bütün bunların cevabını bilmeniz gerekir sonra ona göre harekete geçersiniz

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
eğer overclock yapmaktan bahsediyorsanız kafanıza göre iş yapmayın sonra ramlerinizden olursunuz.
anakartınız max kaç mhz destekliyor işlemci max kaç mhz destekliyor anakartda XMP özelliği var mı ram overclock yapmaya uygun bir ram mi ?
öncelikle bütün bunların cevabını bilmeniz gerekir sonra ona göre harekete geçersiniz
Anakart zaten 2666 MHz destekliyor xpm destekliyor işlemcide intel i5 9400f oda 2666 MHz destekliyor biliyorum da yapmaya usenmistim pek fark olmaz diye ramlerde vengeance lpx kötü olduğunu sonradan anladım ama oda 2666mhz destekliyor

Top Bottom