cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Muhtemeldi zatenMavi ekran verdi dostum
Frekansı 3466 yapın
FCLK de 1733 olsun
Muhtemeldi zatenMavi ekran verdi dostum
Masaüstünü gördüm en azından şuan açık ne yapayım dostumMuhtemeldi zaten
Frekansı 3466 yapın
FCLK de 1733 olsun
Samsung |
Die Density / Count |
8 Gb / 1 die |
Manufacturer |
Hynix |
Part Number |
H5AN8G8NCJR-TFC |
Package |
Standard Monolithic 78-ball FBGA |
Die Density / Count |
8 Gb C-die (Alius / 18 nm) / 1 die |
Memtest64 indirin ve açın.Masaüstünü gördüm en azından şuan açık ne yapayım dostum
Tamamdır dostum hemen yapıyorum.Memtest64 indirin ve açın.
Programı açtıktan sonra Stop on error diye bir kutucuk olmalı onu tikleyin. Onu tikledikten sonra Begin Test yapın
10 dakika oldu herhangi bir sıkıntı yok dostum sanırım oldu gibi ne diyorsun o şanslı kesimde miyimSen durduruyorsun istediğin zaman. 20 dk yapsan yeter
Yanii10 dakika oldu herhangi bir sıkıntı yok dostum sanırım oldu gibi ne diyorsun o şanslı kesimde miyim
O zaman bir tık şanslı kesimdeyim diyebilirim buna da şükredelim 13 dakika ve sorun yok bu arada teşekkür ederimYanii
3533 olsaydı şanslı kesimde olurdun
ne şanssız kesimdesin ne de şanslı kesimdesin
çünkü corsair vengeance lpx 3000 mhz ram ile 3200’e bile çıkamayanları da gördüm
Rica ederim.O zaman bir tık şanslı kesimdeyim diyebilirim buna da şükredelim 13 dakika ve sorun yok bu arada teşekkür ederim
20 dakika doldu dostum herhangi bir sorun yok yapmam gereken bir şey var mı?Rica ederim.
Daha fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Şimdi bi yeniden başlatın bilgisayarı sonra kullanın normal.20 dakika doldu dostum herhangi bir sorun yok yapmam gereken bir şey var mı?
Tekrardan teşekkür ederim dostum sağ olasınDaha fazla bir şey yapmanıza gerek yok. Şimdi bi yeniden başlatın bilgisayarı sonra kullanın normal.