Skynel
80+ Gold
Dahası
Tamam BİOS'ta 3466MHz gözüküyor sorun olmadığını anlamak için hangi programı kullanabiliriz.Aynen bu şekil
Tamam BİOS'ta 3466MHz gözüküyor sorun olmadığını anlamak için hangi programı kullanabiliriz.Aynen bu şekil
CPU Z kullanabilirsinizTamam BİOS'ta 3466MHz gözüküyor sorun olmadığını anlamak için hangi programı kullanabiliriz.
Tamamdır dostum bir de benim kendim için bir sorum olacakCPU Z kullanabilirsiniz
Normalde Corsair Vengeance LPX serileri çok ama çok kötü. Ama bazıları nadiren olsa da orta düzey çıkıyor. Büyük ihtimalle yapamazsın ama kesin bir şey diyemem denemen lazım.Tamamdır dostum bir de benim kendim için bir sorum olacak
Corsair vengeance 3000MHz ramlerini kullanıyorum ben de OC yapabiliyor muyum.
Bana yardımcı olma şansın var mı bir de CPU-Z'yi açtık ama nereden test edeceğimizi bilemedik.Normalde Corsair Vengeance LPX serileri çok ama çok kötü. Ama bazıları nadiren olsa da orta düzey çıkıyor. Büyük ihtimalle yapamazsın ama kesin bir şey diyemem denemen lazım.
Ha stabilite testi mi istiyorsunuz. Ben değerlere bakmak istiyorsunuz zanettim yani 3466 oldu mu diye frekans. Stabilite testi olarak Memtest64 indirin.Bana yardımcı olma şansın var mı bir de CPU-Z'yi açtık ama nereden test edeceğimizi bilemedik.
Deniyorum dostum teşekkür ederim.Ha stabilite testi mi istiyorsunuz. Ben değerlere bakmak istiyorsunuz zanettim yani 3466 oldu mu diye frekans. Stabilite testi olarak Memtest64 indirin.
Sana da yardımcı olurum
DRAM Frequency - 3533
DRAM Voltaje - 1.38
sonra advanced dram configuration kısmına git
sırasıyla 16-19-19-19-38 yaz
Olmama ihtimali var yalnız
Ha 3500X ise sıkıntı olmaz.Değil dostum denedim ama hemen biosa girdim benim işlemci R5 3500x
1767 var dostum sorun olur muHa 3500X ise sıkıntı olmaz.
Yazdıklarımı deneyebilirsiniz
yalnız 1 adım daha ekleyeceğim üstte yazdıklarıma
FCLK Frequency ayarını 1766 yapın.
Sorun olmaz. 3533 2’ye tam bölünmediği için 1766,5 falan oluyor. Anakart onu 1766 ya yuvarlamıştır diye düşündüm de 1767 ye yuvarlamış demek ki. Sorun olmaz 1767 yapın.1767 var dostum sorun olur mu
Mavi ekran verdi dostumSorun olmaz. 3533 2’ye tam bölünmediği için 1766,5 falan oluyor. Anakart onu 1766 ya yuvarlamıştır diye düşündüm de 1767 ye yuvarlamış demek ki. Sorun olmaz 1767 yapın.