Rami çıkar tak yaptım pc açılmıyor

Reaksiyon skoru
12
Rami çıkarmadan önce pc sorunsuz açılıyordu ancak çıkardım ve geri taktıktan sonra güç tuşunu bastım fanlar dönüyordu klavye rgb side yanıyordu ancak ekrana görüntü gelmiyordu ne yapmam lazım

en klasik sorunlardan birisi. çözümü yine tak çıkar yapmak. yine toz varsa temizle. ayrıca tam oturmamışta olabilir

Sistemi kapat önce gücü kes sonra içindeki elektriği boşalt ramleri sök yumuşak uçlu silgi ile uçlarını temizle sokete hava üfleyip kontrol et tak ramin tekini çalıştır çalışırsa kapat pcyi ikinci rami tak

Sistemi kapat önce gücü kes sonra içindeki elektriği boşalt ramleri sök yumuşak uçlu silgi ile uçlarını temizle sokete hava üfleyip kontrol et tak ramin tekini çalıştır çalışırsa kapat pcyi ikinci rami tak
Hepsini yaptım olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini yaptım olmadı
Tek ram var bu arada pc de

aynı şeyi bende yaşadım. eski bilgisayar vardı. aldım ilk defa kullanıcam. bi heyecanla açıkken rami çıkarıp takmışım. sonra attım çöpe. monitörle devam.

ram takılı biosa gir xmp yada expo hangisi varsa kapat tekrar dene yada rami başka pcde dene
Biosa dahi gireyorum anakartta cpu ışığı ve dram ışığı yanıyor daha önce expo ayarını açmıştım bu ikisi yine yanıyordu ancak kısa süre sonra sönüp açılıyordu pc

aynı şeyi bende yaşadım. eski bilgisayar vardı. aldım ilk defa kullanıcam. bi heyecanla açıkken rami çıkarıp takmışım. sonra attım çöpe. monitörle devam.
?

2 den beri bunla uğraşıyorum biri yardım etsin lütfen bunaldım artık

ram takılı biosa gir xmp yada expo hangisi varsa kapat tekrar dene yada rami başka pcde dene
Başka bir önerin varmı

Son düzenleme:
Geri