Neler Yeni

RAMi çıkarıp taktım bilgisayarda performans düştü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ktm
Çoklu Konu, Spam
Bilgisayarımda 8gb ram var. RAM i incelemek için çıkardım fakat geri taktığımda bilgisayarımda performans düşüklüğü hissettim. Masaüstünde mouse kasıyordu ve minecraftta 200-150 fps civarı alırken 50-30 fps e düştü. Acaba slotta toz vs. mi var diye rami tekrar çıkardım ve slota üfledim ve geri taktım fakat yine aynı durum. Anakartım 2 slotlu bir anakart ve rami çıkardığım slota geri takmıştım. diğer slota takıyım dedim ve taktım fakat yine aynı. İnternette bir çözüm bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kemal
Bilgisayarımda 8gb ram var. RAM i incelemek için çıkardım fakat geri taktığımda bilgisayarımda performans düşüklüğü hissettim. Masaüstünde mouse kasıyordu ve minecraftta 200-150 fps civarı alırken 50-30 fps e düştü. Acaba slotta toz vs. mi var diye rami tekrar çıkardım ve slota üfledim ve geri taktım fakat yine aynı durum. Anakartım 2 slotlu bir anakart ve rami çıkardığım slota geri takmıştım. diğer slota takıyım dedim ve taktım fakat yine aynı. İnternette bir çözüm bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.
Geçmiş olsun kardeşim iyi inceleyebildinmi . Bios da herhangi bir işlem yapılmışmıydı aşırtma filan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ktm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
alperen taha demir
yok hayır biosa dokunulmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

biostan ram frekansını yükselt dediler. Çözüm olur mu?
Hocam tak çıkar yapınca frekans düşmüş olabilir raminizin frekansına bakın internetten biosdan ona yükseltin eğer onda değilse

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ram çıkartıp takılınca defoult oluyor genelde.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom