ödünÇALsınÇaktırmadan ramlerini puf edebilirsin arkadaşınınkini
İyi fikir aslında zaten ramler aynı ruhu duymaz.Çaktırmadan ramlerini puf edebilirsin arkadaşınınkini
Ayn 500 IQİyi fikir aslında zaten ramler aynı ruhu duymaz.
Hocam kalçamdan terler akıyor şu an ne yaşadığımı bir ben bir de Allah bilirOlm şuan adam varya ter atıyordur bende kasa almıştım içinde ne kumanda nede rgb kontolcüsü vardı 1 saat onu aradım meğer adamlar yanlış kasa yollamış seni çok iyi anlıyorum dostum![]()
Knk daha zorlama bence yarın bilgidayarcıya götür adam tak diye takar laptopa ram aldım bi ara ama takamadım bilgisayarcıya gittim adam tek attı ben mal mal adama baktımHocam kalçamdan terler akıyor şu an ne yaşadığımı bir ben bir de Allah bilir![]()
Neo Forza'nın soğutucu blokları bende de oynuyor, bu normal bir şey. Sadece dikkatli ol.@Jackson Teller @Jaess hocalar bastırırken soğutucu plastikleri biraz oynuyor bir şey olur mu?
Hocam inanın şu Rami takmak için 50 kağıt alacak ya için acıyor.Hocam çok uğraştınız inşallah bişey zarar görmemiştir.
Yarın bilgisayarcıya götürün taktırın uğraşmayın daha fazla.
Yok aga9 sayfa olmuş hala takamadın mı
Eğer bir şey olduysa akıl sağlığımı kaybederim rami aldım cebimde son 5 TL başka param da yokHocam çok uğraştınız inşallah bişey zarar görmemiştir.
Yarın bilgisayarcıya götürün taktırın uğraşmayın daha fazla.