herkesiöldür31
80+ Bronze
Rami tekrar çıkart çentik centigin üstüne gelecek şekilde yuvaya oturtup güçlü bastirman gerek
Oldu valla. eyw broKnk youtube gir RAM TAKMA KONUSU yaz filtreleme ile yükleme tarihini son 1 saat yap cıkıyo.
Sen baksana ram'in neden girmediğine. Girmemesi için bir parçanın falan onu engelliyor olması lazım yada benim dediğim gibi çentiklerin birbirinden daha büyük olması yüzünden de olabilir. Bak işte neyin engellediğineHocam iyi de birebir aynı ramden aldım o zaman diğer Rami nasıl takmışlar.
Ya da anakartta mı bir sorun var ne yapacağım 1.30 saattir bunla uğraşıyorum
Yorumlar birbirine bakan örümcek adamlarla doluherkes aynı şeyi yazıyor ama daha önce yazıldığının farkında değil
napalım hocam yazacak başka bir şey yokYorumlar birbirine bakan örümcek adamlarla doluherkes aynı şeyi yazıyor ama daha önce yazıldığının farkında değil
Colorful farkıOff ya![]()
Bana da en başta öyle geldi ama 3200 mhz görünce dedim ddr3 olması neredeyse imkansızSaçma bir soru ama anakartın desteklediği DDR ile Ram aynı değilmi?
Dostum videoyu liste dışından çıkar, youtube algoritması seni bulur. 1 milyon rahat izlenirsin.Evet arkadaşlar çok soran oldu video bana ait maalesef .s