deadfellow
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
3600Mhz 18-22-22-44 deneyebilirsin
Dostum ram' in etiketi biraz mı silindi yoksa komple mi yok?anladım hocam 1.45 v çıkmaz heralde o zaman
Voltaj sensitive çip oldugu icin yemez o voltajı sevmiyor genelde.3600 de 18-22-22-22 deneyebilirsin ya da 3733teanladım hocam 1.45 v çıkmaz heralde o zaman
yani nasıl desem karekod biraz okunuyor sadece ama baktığımda galiba yzmıyordu yazı sadece karekod vardı gibi hatırlıyorum istiyorsanız pc kapatıp bakyımDostum ram' in etiketi biraz mı silindi yoksa komple mi yok?
çipleriniz B-die olabilir.
anladım hocam saolun peki hnagi anakartı almam lazım 5 4650 g içinVoltaj sensitive çip oldugu icin yemez o voltajı sevmiyor genelde.3600 de 18-22-22-22 deneyebilirsin ya da 3733te
OC olarak değerlendirdim, 5000 olabiliyorsa güzeldir herhalde yani sanırım.Neye göre değerlendirdiğine göre değişir btw.
Keşke farklı bi çip olsaydıda ramlerini 4400 de felan çalıştırsaydık 4650g ile çok iyi olurdu ama c die 3800 üstüne çıkamaz gibiyani nasıl desem karekod biraz okunuyor sadece ama baktığımda galiba yzmıyordu yazı sadece karekod vardı gibi hatırlıyorum istiyorsanız pc kapatıp bakyım
aynen benim için çok iyi olurdu gerçekten deKeşke farklı bi çip olsaydıda ramlerini 4400 de felan çalıştırsaydık 4650g ile çok iyi olurdu ama c die 3800 üstüne çıkamaz gibi
evet hocam zen24650G Zen 2 ile üretiliyor dimi?
Modele göre değişir. d9zfw ile c9bjz'den aynı performansı bekleyemezsin.OC olarak değerlendirdim, 5000 olabiliyorsa güzeldir herhalde yani sanırım.
Direkt foto atın. Veya bakın. RAM kutusunda değil direkt RAM' in üstünde arkada beyaz etiket. VER x.xx yazar X yerine rakamlar olur onu görebilirsen iş biter.yani nasıl desem karekod biraz okunuyor sadece ama baktığımda galiba yzmıyordu yazı sadece karekod vardı gibi hatırlıyorum istiyorsanız pc kapatıp bakyım