zamanlamalari degistirvoltaj değişmiyor ve zaten ramlar 3200 mhz de çalışıyor
Voltajı ordan değiştirmiryorusun M.I.T bölümünden 3. seçeneğe gir DRAM voltage varvoltaj değişmiyor ve zaten ramlar 3200 mhz de çalışıyor
zamanlama ne oluyor nasıl değiştireyim tam olarak ne yapmam gerek yukarıdaki yazdıklarınızı yapıp 3200 yerine 3600 yapsam yeterli mizamanlamalari degistir
kaç v yapmam gerekVoltajı ordan değiştirmiryorusun M.I.T bölümünden 3. seçeneğe gir DRAM voltage var
zamanlama ne oluyor nasıl değiştireyim tam olarak ne yapmam gerek yukarıdaki yazdıklarınızı yapıp 3200 yerine 3600 yapsam yeterli mi
kaç v yapmam gerek
hocam benim size söylediklerime uygun söyleseniz anlayacağım bios ekranını attım neyleri ne olarak değiştirmem gerek dedim yazdınız o yazdığınızda 3200 yazıyor ve voltajı napmam gerek yazmıyor 3200 zaten ramlar 3200 üstüne oc yapmam lazım diyorum ona göre o dediklerinizi burdan değiştireyim diyorumBro overclock hakkinda gram bilgin yoksa yani zamanlamalar nasil degistirilir voltaj nasil degistirilir vesaire. Ve sana anlattigimiz halde yapamiyorsan lutfen once bi video izle sonra buraya yardim postu ac.