anladım teşekkürler.sonunda cevap veren biri çıktı konuyu yükseltmekten yoruldum.bakan ilgilenen az.başka cevaplarada açığım okuyan varsa.1497x2 3000 mhz olarak diye biliyorum benim de ramlar 800 mhz ama 398li bir şey yazıyor sanırsam bir problem yok yani
noldu?Up Up!
eğer bundan bahsediyorsan kötü bir şey yazmadım forumda ram ile ilgili olan az kişi var bu konuda çok bilgisi olan çünkü kaç 2 gündür yükseltiyorum, 7 8 kere yükseltmeme rağmen 150 görüntilenme filan aldı galiba buda ramla alakası olan pek yok anlamına geliyor. belkide üyelerin az olduğu zamanlarda yükseltmişimdir bundandır.konuyu yükseltmekten yoruldum.bakan ilgilenen az
yok kanka ya yanlış anladın yükseltmeye basmadan konun üst sıralara çıksın diye up yazdımnoldu?
eğer bundan bahsediyorsan kötü bir şey yazmadım forumda ram ile ilgili olan az kişi var bu konuda çok bilgisi olan çünkü kaç 2 gündür yükseltiyorum, 7 8 kere yükseltmeme rağmen 150 görüntilenme filan aldı galiba buda ramla alakası olan pek yok anlamına geliyor. belkide üyelerin az olduğu zamanlarda yükseltmişimdir bundandır.
kısacası kötü anlamda bir şey yazmadım yani.