RAM'ler Hakkında Sorularım Var

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
465
Lafı uzatmayacağım işlevsiz bi bilgisayarım var ve dolar yüksek oldğu için ş anda yeni pc alamam ama parçaları geliştirebilirim diye düşündüm çok iyi bi anakartım olmamasına rağmen tam olarak parçaları toplayınca (bilgisayara taşıyabileceği en iyi parçaları takınca) benim açımdan 2-3 yıl daha iş görür bi pc olacağına eminim ilk olarak ram almaya karar verdim şu anda kingston kvr667d2n5/1g ve kvr667d2n5/2g olmak üzere 2 tane ram var ben ise 2x ddr3 4 gb toplamda 8 gb ram yapmaya karar verdim ama biraz araştırdığımda cl değerleri vs karşılaştım ram değerleri uyuyor ama nedir bu cl değeri birinci sorum bu ikincisi ise bi anakarta kaldıramayacağı bi işlemci veya ekran kartı takarsak bi sorun olur mu anakartıma en iyi ekran kartı ve işlemciyi almak istiyorum anakartım ga g41m combo 2.si de bu yanıtlarsanız çok iyi olur teşekkürler

Lafı uzatmayacağım işlevsiz bi bilgisayarım var ve dolar yüksek oldğu için ş anda yeni PC alamam ama parçaları geliştirebilirim diye düşündüm çok iyi bi anakartım olmamasına rağmen tam olarak parçaları toplayınca (bilgisayara taşıyabileceği en iyi parçaları takınca) benim açımdan 2-3 yıl daha iş görür bi PC olacağına eminim ilk olarak ram almaya karar verdim şu anda kingston kvr667d2n5/1g ve kvr667d2n5/2g olmak üzere 2 tane ram var ben ise 2x ddr3 4 gb toplamda 8 gb ram yapmaya karar verdim ama biraz araştırdığımda cl değerleri vs karşılaştım ram değerleri uyuyor ama nedir bu cl değeri birinci sorum bu ikincisi ise bi anakarta kaldıramayacağı bi işlemci veya ekran kartı takarsak bi sorun olur mu anakartıma en iyi ekran kartı ve işlemciyi almak istiyorum anakartım ga g41m combo 2.si de bu yanıtlarsanız çok iyi olur teşekkürler
başlığı düzeltebilirsin bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,601
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri