RecepİvedikFanTR
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 465
- Konu Sahibi Konu Sahibi
onlar 775 pin değil yalnız neyse tmm teşekkürler ben biraz daha araştırayımi5 3. nesil 4. nesil olabilir
onlar 775 pin değil yalnız neyse tmm teşekkürler ben biraz daha araştırayımi5 3. nesil 4. nesil olabilir
hmm anakartınıda değiştirmen gerekecek büyük ihtimalonlar 775 pin değil yalnız
anakartımı değiştirecek olsam yeni sistem alırım şu anki anakartla ne yapabilirim diye düşünüyorumhmm anakartınıda değiştirmen gerekecek büyük ihtimal
çok sıkıntılı ya i5 3.nesil rx 570 e kadar anca olur ondada az darbogaz olabilir i5 3.nesil den az işlemci işinizi görmez psu bile degistirmeniz gerekironlar 775 pin değil yalnız neyse tmm teşekkürler ben biraz daha araştırayım
anakartımı değiştirecek olsam yeni sistem alırım şu anki anakartla ne yapabilirim diye düşünüyorum
xeon x5460 düşündüm çok dayanıklı bi işlemci onun yanına da 750 ti tmmdırçok sıkıntılı ya i5 3.nesil rx 570 e kadar anca olur ondada az darbogaz olabilir i5 3.nesil den az işlemci işinizi görmez PSU bile degistirmeniz gerekir
bilmiyorum da en fazla ne kadar işlemci olur kianakartımı değiştirecek olsam yeni sistem alırım şu anki anakartla ne yapabilirim diye düşünüyorum
olur 750 ti ne kadarxeon x5460 düşündüm çok dayanıklı bi işlemci onun yanına da 750 ti tmmdır
rx 460 da alabilirsiniz fiyatlari yakinsabilmiyorum da en fazla ne kadar işlemci olur ki
Post automatically merged:
olur 750 ti ne kadar
750 ti 1200 tl falan xeon da dolar üzerinden satılıyo Türkiyede yok yada 4 çekirdekli quad core alacam ikisinden biribilmiyorum da en fazla ne kadar işlemci olur ki
olur 750 ti ne kadar
750 ti asla verilmez 1200 tl750 ti 1200 TL falan xeon da dolar üzerinden satılıyo Türkiyede yok yada 4 çekirdekli quad core alacam ikisinden biri
ya diyorum ya işte benim için desteklemesi önemli750 ti asla verilmez 1200 TL
rx 460 1500 tl ? ikinci el alın o fiyata rx 570 alınırya diyorum ya işte benim için desteklemesi önemli
750 ti ve rx 460 arasında çok az bi fark var 750 ti daha mantıklı rx 460 a 1500 TL vermektense
ikinci el almam ama mecbura kalırsam belki tanıdığımdan falan alırımrx 460 1500 TL ? ikinci el alın o fiyata rx 570 alınır
bilmiyorum size kalmış artık içiniz acımıcaksa verin 1200 tlikinci el almam ama mecbura kalırsam belki tanıdığımdan falan alırım