arda55
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,148
Bu arada cidden 100 mb internetim kaldı bb
Bu arada cidden 100 mb internetim kaldı bb
Nice kurtulduk hadi bb (!)Bu arada cidden 100 mb internetim kaldı bb![]()
bu üründe ramların mhz değerleri çok düşük mesela ne gibi sorun çıkartır 1600mhz ile 3000mhz arasındaki fark ne olur![]()
Turbox i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB Ekran Kartı Oyun Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Turbox i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB Ekran Kartı Oyun Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
bu siteden gider 2500tl dolandırılırım daha iyi bunu alıcağımabu üründe ramların mhz değerleri çok düşük mesela ne gibi sorun çıkartır 1600mhz ile 3000mhz arasındaki fark ne olur![]()
Turbox i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB Ekran Kartı Oyun Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri
Turbox i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB Ekran Kartı Oyun Bilgisayarı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
nevarsatopla.com
ekran kartı 730 4gb alacağımdan değil sadece youtubede bir kanal söylüyordu i7 bu fiyata 4gb ekran kartı var oha flana diyodu biliyorum yani boş pc oluğunu sadece ramlarin önemini sordum saol cevabın için .o kadar uzak değilim pc lere neyin alınıp alınmayacağını biliyorum yanlış anlama kızıyormuşum gibi yazdım ama kızmıyorum yanlış anlamaDostum sana açıklama yapacağım. RAM'lerin frekansı olan MHZ RAM'lerin hızlarını belirtir. Bu zamanda 1600 MHZ falan çok düşük. Baya baya bir düşük. Artı olarak söylemek gerekirse bu sistemi alma çünkü sana şöyle açıklayayım.
Alıntıyı görüntüle
Bu işlemci neredeyse 12 - 13 senelik. Alsan elinde patlayacak bir sistem ve SSD'si yeter mi o sana kalmış. Ekran kartını direkt 4GB yazmışlar ne olduğu bile belli değil. Bence bu fiyatlara bilgisayar alacaksan, bekle. Alma.