Emir Osman
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
xmp açık hocamexpo falan açık mı?
Ssd hdd vs varsa hdd sentinal yazılımdan kontrol et bad sector vs var mi diye varsa ss atCorsair vengeance rgb pro 16 8x2 3200 mhz cl 16 ram kullanıyorum son zamanlarda gecikme sorunları yaşıyorum rami nasıl optimize ederim ya da gecikme seviyelerini nasıl düşürebilirim özellikle valorant,r6,cs gibi oyunlarda bu farkı çok rahat anlaaybiliyorum oyun hiç akıcı gelmemeye başladı 2 3 ms civarında gezen gecikmem şu an 12 mslere çıktı ne yapmalıyım
uygulamada hangi kısmın ssini atıcam hocamSsd hdd vs varsa hdd sentinal yazılımdan kontrol et bad sector vs var mi diye varsa ss at
Sol tarafta ssd veya hdd ne varsa gözükuyor model ile beraber onlara tıklıyorsunuz sağ tarafta değişiklik oluyor ve bad sector var mı sağlık yüzde kaç vs hepsini gösteriyoruygulamada hangi kısmın ssini atıcam hocam
Burayı yaniuygulamada hangi kısmın ssini atıcam hocam
sağlığı %59 olan ssdde ve hdd sadece video ve fotoğraflarım yüklü onu kullanmıyorum oyunlar için oyun için samsungu kullanıyorumSol tarafta ssd veya hdd ne varsa gözükuyor model ile beraber onlara tıklıyorsunuz sağ tarafta değişiklik oluyor ve bad sector var mı sağlık yüzde kaç vs hepsini gösteriyor
Post automatically merged:
Burayı yani
Bir de toshiba hdd çıkarıp deneyin bakın gecikme oluyor musağlığı %59 olan ssdde ve hdd sadece video ve fotoğraflarım yüklü onu kullanmıyorum oyunlar için oyun için samsungu kullanıyorum
https://www.aida64.com/downloads
Bunu indirip kurup sol üstte gördüğün RAM logosuna basıp bir test sonucu atar mısın?
toshıba ssdyi mi çıkarıyım bilgisayardan hocam tam anlamadım yoksa hddyi miBir de toshiba hdd çıkarıp deneyin bakın gecikme oluyor mu
Bana toshiba bozuk geldi hocamDüz XMP ile normal değerler. RAM kaynaklı gecikme sorunu yok. Arkadaş depolama birimlerine bakıyor, oradan kaynaklı bir sorun olabilir. Anladığım bir şey varsa ben de bakarım ama RAM normal.
Ssd mi miymiş o yatoshıba ssdyi mi çıkarıyım bilgisayardan hocam tam anlamadım yoksa hddyi mi