Hocam kac mhz olduğuna görev yöneticisi -performans - ram -sayfayi buyutunce yazar alltaevet fakat ben biostan ayarlamıstım sonra windows 11'e geçip tekrar windows10'a geri dönünce sıfırlamıs demek ki
Hocam en basiti görev yöneticisini açıp alt kısımda hız diye yazar.
Böylede bakabilirsinizHocam kac mhz olduğuna görev yöneticisi -performans - ram -sayfayi buyutunce yazar allta
Aynen bende bunu dedim tamda pc de olmadığım için görsel atamadımHocam en basiti görev yöneticisini açıp alt kısımda hız diye yazar.Alıntıyı görüntüle
hocam max bandwidth 2666 yazıyor nasıl 3200 olsun
Böylede bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen bende bunu dedim tamda pc de olmadığım için görsel atamadım
CpuZ yanlış gösteriyor sanırım ya, bios ve gorev yoneticisinde 3200 zaten..Hocam en basiti görev yöneticisini açıp alt kısımda hız diye yazar.Alıntıyı görüntüle
Memory kısmındaki dram frequency değerini 2 ile çarparsanız çıkan sonuç 3200 mhz değerini veriyorsa işlem doğrudur.Anakart/işlemci ve CPU-Z programının memory kısmını da atmalısın.
veriyor. tesekkurlerMemory kısmındaki dram frequency değerini 2 ile çarparsanız çıkan sonuç 3200 mhz değerini veriyorsa işlem doğrudur.
Alıntıyı görüntüle
3200MHz'de çalışıyor.Memory kısmındaki dram frequency değerini 2 ile çarparsanız çıkan sonuç 3200 mhz değerini veriyorsa işlem doğrudur.
Alıntıyı görüntüle