orda soru sormuştu burada genel olarak soruyorumBu üçüncü konun değil mi? Hepsi de aynı, cevap da geliyor ama yenisini açıyorsun
Aynı konuda cevap verenlere sorabilirsin.orda soru sormuştu burada genel olarak soruyorum
Tamam da comfort hakkında 3 tane konu açmışsın. Tek bir konudan tüm sorularını cevaplayabiliriz, neden yenisini açıyorsun?orda soru sormuştu burada genel olarak soruyorum
Demek ki farklı bir cevap istiyor , konular etkileşim almıyor. Bunu yazacağına daha önce vermediysen fikir vermen gerekiyor.Bu üçüncü konun değil mi? Hepsi de aynı, cevap da geliyor ama yenisini açıyorsun
Diğer iki konusuna gerekli cevapları verdim ki bunu diyorum. Birinde hangisi daha iyidir demiş comfort dedik, dip ses var mı iyi midir diye açtı. Dip ses yok, iyidir dedik, şimdi yine iyi midir diye açtı.Demek ki farklı bir cevap istiyor , konular etkileşim almıyor. Bunu yazacağına daha önce vermediysen fikir vermen gerekiyor.
O zaman haklısın , ama yinede kimse buna karışmaz . Eğer bir kişi bilerek her dakika trol konu açıyorsa banlanır.Diğer iki konusuna gerekli cevapları verdim ki bunu diyorum. Birinde hangisi daha iyidir demiş comfort dedik, dip ses var mı iyi midir diye açtı. Dip ses yok, iyidir dedik, şimdi yine iyi midir diye açtı.
yani kulaklık orijinaldir değil mi
peki bu orijinal link midir