Neler Yeni

rampage comfort inceleme

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
ilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska sitelerde çok az kişi öneriyor garip bi durum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün hızlı ve güvenilri kargoydu ama 2günde geldi ve bı sıkıntı yoktu kutuda

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
ilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska sitelerde çok az kişi öneriyor garip bi durum bu
Anlamsızca Drop plus çok öneriliyor rampage sürekli öneriliyor nedenini bende anlamadım.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamsızca Drop plus çok öneriliyor rampage sürekli öneriliyor nedenini bende anlamadım
kusura bakmayın ama eğer bir kulaklık arıyorsanız ürünü kullanmış kişilerden bilgi alın bu forumdaki kişilerden bilgilerle almayın zamn kaybı iade süreciyle falan yani

Techno08

80+ Gold
Benim de 400 lira bütçem var ama doğru düzgün kulaklık bile yok bu bütçe de. Bulamıyorum yani.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rampage comfort gerçekten aşırı kötü bir üründü çok kaba kafamı baya skıt ses kalitesi 7.1 falan kötüydü

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
rampage comfort gerçekten aşırı kötü bir üründü çok kaba kafamı baya skıt ses kalitesi 7.1 falan kötüydü
Ben kullanıyorum hatta şuan kafamda dediğin sorunları yaşamıyorum.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bence ya size gelen ürün hatalı ya da markaya olan ön yargınızdan nasıl yorum yapacağınız hakkında fikriniz yok.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
he bide sol kulaklığındaki kademe kademe artan yeri varya baya kötüydü çok aşırı zor açılıp kapanıyordu arızalıydı yani sağ taraftakine göre yorumaldım sağdaki normaldi

Top Bottom