Neler Yeni

rampage comfort inceleme

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Evet, bomboş yorumlar yapıyorsun, forumda bir çok kişi Comfort da kullanıyor, yazdığınız sorunların (biraz sıkmak) dışında hiçbirini yaşayan birisini görmedim ben. Kendim de kullanıyorum yine görmedim.
Ben biraz sıkmak bile görmedim çok uzun süre kullanıyordum 1-2 hafta öncesine kadar hiçbir sorun görmüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Kanka sen söyle beğenmedim ben şahsen bu kötülemekmi ?
Tamam da doğru düzgün yorum yapmıyorsun ki.
Yok beğenmedim yok kullanmadığınız ürünü önermeyin yok 7.1 çok kötü vesaire vesaire. Seni beğenmeye zorlayan olmadı ama bu bütçedeki tartışmasız en iyi kulaklıklardan birisi, forumda kulaklığa sahip olan 5-6 kişi tanıyorum ve benimle aynı görüşte.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ben kulaklığı kullanıyorum demedim boş yorumda yapmıyorum boş yapan sensin.
LAN MADEM KULLANMADIN NASIL BEĞENMİYORSUN KULAKLIĞI NEYE GÖRE YORUM YAPIYORSUN? Kendinle çelişmekten başka bir şey yaptığın yok hem kullanmadığınız ürünü önermeyin diyorsun hem kullanmadığın kulaklığa çöp diyorsun.

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Tamam da doğru düzgün yorum yapmıyorsun ki.
Yok beğenmedim yok kullanmadığınız ürünü önermeyin yok 7.1 çok kötü vesaire vesaire. Seni beğenmeye zorlayan olmadı ama bu bütçedeki tartışmasız en iyi kulaklıklardan birisi, forumda kulaklığa sahip olan 5-6 kişi tanıyorum ve benimle aynı görüşte.
1. Ürün benim şahsen hoşuma gitmedi bunu istediğim gibi dile getiririm.
2. 7.1 kötü falan demedim yalan söyleme.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bak işte böyle demeleri lazım adam test etmiş ve güzel ama diğer kişiler test etmeden öneriyor sorun bu.

İncelememi attım daha ne yapayım? Bundan daha açıklayıcı nasıl bir ispat yapabilirim sana?

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
LAN MADEM KULLANMADIN NASIL BEĞENMİYORSUN KULAKLIĞI NEYE GÖRE YORUM YAPIYORSUN? Kendinle çelişmekten başka bir şey yaptığın yok hem kullanmadığınız ürünü önermeyin diyorsun hem kullanmadığın kulaklığa çöp diyorsun.
Kanka sakin ol beğenmedim derken ürünün tasarımı vs hoşuma gitmedi ondan dolayı beğenmedim.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
1. Ürün benim şahsen hoşuma gitmedi bunu istediğim gibi dile getiririm.
2. 7.1 kötü falan demedim yalan söyleme.
Ürün neye göre hoşuna gitmedi sana onu soruyorum işte. Kullanmadığınız ürünü önermeyin diyen sensin, kullanmadığın ürüne çöp diyen de sensin.

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Sen iyimisin çöpmü dedim ? Seninle tartışılmaz iyi geceler .

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Başlığı böyle yap daha iyi olur.
hr1.JPG

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Top Bottom