Siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz veya hangi modeli kullandınız bu zamana kadar?Bence ya size gelen ürün hatalı ya da markaya olan ön yargınızdan nasıl yorum yapacağınız hakkında fikriniz yok.
Siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz veya hangi modeli kullandınız bu zamana kadar?Bence ya size gelen ürün hatalı ya da markaya olan ön yargınızdan nasıl yorum yapacağınız hakkında fikriniz yok.
Kanka sürekli dediğim Drop plustan bahsediyorum
Comfort kullanıyorum.Siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz veya hangi modeli kullandınız bu zamana kadar?
ürünü trendyoldan aldım 9.7 puanı olan bi mğzadan ve ürünü 300 kişi amış mağzadan olıcağını sanmıyorum ve markayla bi sıkıntım yok adsadsadasdBence ya size gelen ürün hatalı ya da markaya olan ön yargınızdan nasıl yorum yapacağınız hakkında fikriniz yok.
Tm...ilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska sitelerde çok az kişi öneriyor garip bi durum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ürün hızlı ve güvenilri kargoydu ama 2günde geldi ve bı sıkıntı yoktu kutuda
Drop plus önerdinizmi hiç ?Comfort kullanıyorum.
Mağazayla ne alakası var ürün hatalı olabilir üreticiyle alakalı. Aynı kulaklığı kullanıyorum biraz sıkması dışında dediklerinden hiçbirini göremedim.ürünü trendyoldan aldım 9.7 puanı olan bi mğzadan ve ürünü 300 kişi amış mağzadan olıcağını sanmıyorum ve markayla bi sıkıntım yok adsadsadasd
Önerdim de konuyla ne alakası var?Drop plus önerdinizmi hiç ?
Kanka teknoloji işi şans işidir sana öyle denk gelmiştirilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska sitelerde çok az kişi öneriyor garip bi durum bu
ürün hızlı ve güvenilri kargoydu ama 2günde geldi ve bı sıkıntı yoktu kutuda
Kanka sakin bişey demedim sadece kullanmadan test etmeden önerme bence.Mağazayla ne alakası var ürün hatalı olabilir üreticiyle alakalı. Aynı kulaklığı kullanıyorum biraz sıkması dışında dediklerinden hiçbirini göremedim.
İnceleme - Rampage RGW9 Comfort
Selamlar, bugün sizlere 200-300 fiyat aralığındaki fiyat/performans anlamında üstün kalite sunan Rampage markasının Comfort (RGW9) modelini ele alacağım. Satın almak isteyenler için satış linki ; Rampage Comfort Kutu, kutu içeriği ve kargolama ; Ürünü Trendyol'dan Gamemar adlı satıcıdan 230...forum.donanimarsivi.com
Al bu da yaptığım inceleme.
Önerdim de konuyla ne alakası var?
Ya saçmalama kendini kanıtlamış bi' kulaklık, forumda kullanan çok kişi var ve çoğu gayet memnun kulaklıktan.Kanka sakin bişey demedim sadece kullanmadan test etmeden önerme bence.
RTX 8000 önerme o zaman, kullanmadın test etmedin sonuçta.Kanka sakin bişey demedim sadece kullanmadan test etmeden önerme bence.