Neler Yeni

rampage comfort inceleme

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eline sağlık . Artık tüm detaylara hakimim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bence ya size gelen ürün hatalı ya da markaya olan ön yargınızdan nasıl yorum yapacağınız hakkında fikriniz yok.
ürünü trendyoldan aldım 9.7 puanı olan bi mğzadan ve ürünü 300 kişi amış mağzadan olıcağını sanmıyorum ve markayla bi sıkıntım yok adsadsadasd

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska sitelerde çok az kişi öneriyor garip bi durum bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün hızlı ve güvenilri kargoydu ama 2günde geldi ve bı sıkıntı yoktu kutuda
Tm...

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
250 tl lik bir üründen 7.1 performansı beklenmez zaten. Ayrıca 250 TL bandında alınabilecek kulaklık performans bandında en iyi kulaklık bence. hs35 ten falan çok daha sağlam. Almadan önce video falan izleyip boyutuna bakarak tercih edilmesi size kalmış. 250 TL ye kulaklık öerin diye konu görüyoruz öneririyoruz ne bilelim kafanız büyük sıkıyor :D performans acısından iyi. 7.1 i sayma ne olacak 7.1 performansından ürünün fiyatı belli.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
ürünü trendyoldan aldım 9.7 puanı olan bi mğzadan ve ürünü 300 kişi amış mağzadan olıcağını sanmıyorum ve markayla bi sıkıntım yok adsadsadasd
Mağazayla ne alakası var ürün hatalı olabilir üreticiyle alakalı. Aynı kulaklığı kullanıyorum biraz sıkması dışında dediklerinden hiçbirini göremedim.

Al bu da yaptığım inceleme.

Drop plus önerdinizmi hiç ?
Önerdim de konuyla ne alakası var?

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
ilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska sitelerde çok az kişi öneriyor garip bi durum bu

ürün hızlı ve güvenilri kargoydu ama 2günde geldi ve bı sıkıntı yoktu kutuda
Kanka teknoloji işi şans işidir sana öyle denk gelmiştir

Mustafaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mustafa
Mağazayla ne alakası var ürün hatalı olabilir üreticiyle alakalı. Aynı kulaklığı kullanıyorum biraz sıkması dışında dediklerinden hiçbirini göremedim.

Al bu da yaptığım inceleme.

Önerdim de konuyla ne alakası var?
Kanka sakin bişey demedim sadece kullanmadan test etmeden önerme bence.

Top Bottom