Neler Yeni

Rampage Crack RM-H11 alınır mı?

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Merhabalar arkadaşlar yeni çıkan bir model olduğunu gördüm youtube'da bazı incelemeler gördüm genel olarak videolarda övgü yağmıştı fakat kullanıcı yorumları pek iç açıcı değil. Kulaklığa yönelme sebebim hem dışarda hem oyunda kullanacak olmam, mikrofonun çıkarılabilir olması,wireless olması beni kendine çekti fakat eleştirileri gördükçe biraz kafamda soru işaretleri bıraktı. Bütçe olarak bu civarda bi kulaklık arıyorum çoğu kişi bana Blackshark V2 X öneriyor, sizin bir öneriniz var mıdır acaba?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Alınmaz. Kablosuz kullanıldığında performansı düşüyor ve mikrofonu kötüleşiyor. Her türlü en iyi performans için kablolu kullanması gereken kulaklık için alma. V2x daha iyi bir tercih.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
rampage ürünlerinin yüzde 99'u alınmaz

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınmaz. Kablosuz kullanıldığında performansı düşüyor ve mikrofonu kötüleşiyor. Her türlü en iyi performans için kablolu kullanması gereken kulaklık için alma. V2x daha iyi bir tercih.
hocam Redragon H520 nasıldır sence?

tahacand2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Can Dereköylü
Merhabalar arkadaşlar yeni çıkan bir model olduğunu gördüm youtube'da bazı incelemeler gördüm genel olarak videolarda övgü yağmıştı fakat kullanıcı yorumları pek iç açıcı değil. Kulaklığa yönelme sebebim hem dışarda hem oyunda kullanacak olmam, mikrofonun çıkarılabilir olması,wireless olması beni kendine çekti fakat eleştirileri gördükçe biraz kafamda soru işaretleri bıraktı. Bütçe olarak bu civarda bi kulaklık arıyorum çoğu kişi bana Blackshark V2 X öneriyor, sizin bir öneriniz var mıdır acaba?
Daha öncesinde Rampage Falcon-X Rm33 Kullanıyordum ve crack h11 aldım kendimde artılarını eksilerini dilim döndüğünce belirteyim
--Eksi yönleri
-Ses seviyesi bir önceki kullandığım kulaklığa göre düşük, yüksek ses seviyesi bekleyen arkadaşlar beklemesin bangır bangır bir sesi yok normal yükseklikte bir sesi var
-Mikrofon kalitesi windows ayarlarından kayıt seçeneğini değiştirilmesine rağmen kalitesiz ve boğuk gidiyor
- 7.1 sisteminin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum aksine Stereo modunda daha iyi ses kastığımı söyleyebilirim
-Kulaklıkla yürürken sol tarafından bir parçanın hareket edişinin sesini duyabiliyorum ve bu beni rahatsız ediyor müzik vs çalarken bunu duymuyorsunuz
--Artı yönlerine gelecek olursak--
- Bu fiyat segmentinde Kablosuz+Bluetooth modu olan bir kulaklık
- Pedlerin ve kafa kısmının kumaş olması
- Kablolu olarak da kullanılabiliyor(ekstra bir artı yönü yok)
- En bariz özelliklerinden biri aşırı hafif
- DİĞER RAMPAGE KULAKLARDA OLDUĞU GİBİ EKSTRA BİR YAZILIMI ŞUAN İÇİN YOK
- usb dongle üzerinde bir mavi ışığı var bu sayede bağlı olup olmadığı mikrofonun açık olup olmadığını anlayabiliyorsunuz
şuan için aklıma gelenler bunlar

Top Bottom