cobretti
80+ Bronze
Dahası
bence karşılaro zaman arctics 1 mi almalıyım ? peki artcits 1 bu sorularımı cevaplar mı ?
bence karşılaro zaman arctics 1 mi almalıyım ? peki artcits 1 bu sorularımı cevaplar mı ?
İyi bir kulaklık ama bence biraz pahalı.iyi günler bu konuyla ilgili çok konu açtım fakat anlayış gösterin bu kulaklığa 387 TL verdiğim zaman bana rakiplerinden fark olarak şu seçenekleri sunacak mı?
alırsam keşke durumuna düşer miyim?
gece fısıldasam bile sesim anlaşılır gider mi?
takarken rahatsız eder mi? kafam küçük-orta arası
terleme yapar mı?
çabuk bozulur mu? 4-5 sene götürür mü?
ve kafam rahat eder mi ?
bu sorularımın cevabını verecek bir kulaklık ise alırım değil se başka öneriniz varsa beklerim
BİR SEYİN NORMAL FIYATINA GORE UCUZ OLMASI O URUNU IYI YAPMAZ GUZEL ARKADASIM BOYLE BILIP BILMEDEN OYUN ICIN ONERMEYIN SU KULAKLIĞIsteelseries arctis 1 alabilirsin 13 ocakta bime 350tl ye gelcek
pedEee drop plus dan daha iyi olduğu 1-2 şey sayar mısın ?
U-usta sakin ol la.BİR SEYİN NORMAL FIYATINA GORE UCUZ OLMASI O URUNU IYI YAPMAZ GUZEL ARKADASIM BOYLE BILIP BILMEDEN OYUN ICIN ONERMEYIN SU KULAKLIĞI
bu ne sinir arkadaş? Kullanan arkadaşlarım memnun söyledim sadece fanboysan ben napayım tamam alsın herkes drop plusBİR SEYİN NORMAL FIYATINA GORE UCUZ OLMASI O URUNU IYI YAPMAZ GUZEL ARKADASIM BOYLE BILIP BILMEDEN OYUN ICIN ONERMEYIN SU KULAKLIĞI
verme zaten o kadar eğer harici bir micin var ise bunu almanı tavsiye ederim çok premim bir yapısı var ve ses kalitesi iyi ama mikrofonu gizli, https://www.epey.com/kulaklik/rampage-sn-rw77-prestige.htmlşu an 3-4 senedir aktif olarak snrw 2 kullanıyorum. bu kulaklıktan daha iyi bir ürün almak istiyorum ama bir kulaklığa 400 küsür TL veremem
Harbiden bilgin yokmuş kardesim reportunu verip 3 hayir ile uğurluyoruz seniped
mic
hocam peki ben ne yapacağım? çok kararsız kaldımBİR SEYİN NORMAL FIYATINA GORE UCUZ OLMASI O URUNU IYI YAPMAZ GUZEL ARKADASIM BOYLE BILIP BILMEDEN OYUN ICIN ONERMEYIN SU KULAKLIĞI
Rampage, fanboyu olunacak bir marka değil.fanboysan ben napayım
kulaklık önermek report mu hahahaHarbiden bilgin yokmuş kardesim reportunu verip 3 hayir ile uğurluyoruz seni
Al sat yapmicaksan uzak dur arctis 1 den bilgisayar oyunculuğu için iyi bir kulaklik değilhocam peki ben ne yapacağım? çok kararsız kaldım