cobretti
80+ Bronze
Dahası
Adam ailesini savunur gibi rampage savunuyorRampage, fanboyu olunacak bir marka değil.
Adam ailesini savunur gibi rampage savunuyorRampage, fanboyu olunacak bir marka değil.
Mic = mikrofon ise bir şey bilmiyorsunped
mic
Oyun için daha iyi bir kulaklık çünkü.Adam ailesini savunur gibi rampage savunuyor
hocam köpek gibi oyun oynuyorum diyebilirim. Geceleri sessiz konuşmam gerekiyor, kulağımı ağrıtmaması gerekiyor,iyi ses vermesi gerekiyorAl sat yapmicaksan uzak dur arctis 1 den bilgisayar oyunculuğu için iyi bir kulaklik değil
Bana fan boy diyen adam teknolojiyi bimden takip ediyor sanirimbu
bu ne sinir arkadaş? Kullanan arkadaşlarım memnun söyledim sadece fanboysan ben napayım tamam alsın herkes drop plus
Rampage savunmuyorum değerli bilgisiz arkadasimAdam ailesini savunur gibi rampage savunuyor
tamam kardeşim bilmiyorum steelseries çöp rampage adamdır herkes rampage alsınMic = mikrofon ise bir şey bilmiyorsun
Oyun için kesinlikle Drop Plus alın. Arctis 1; müzik için, dışarıda kullanmak için alınabilecek bir kulaklık.hocam köpek gibi oyun oynuyorum diyebilirim. Geceleri sessiz konuşmam gerekiyor, kulağımı ağrıtmaması gerekiyor,iyi ses vermesi gerekiyor
bir marka kötü diye her ürünü kötü olmayabilir.Adam ailesini savunur gibi rampage savunuyor
O mesajı bulamadım ama biz burada rampage i gömmekden derbeder olduk.Rampage, fanboyu olunacak bir marka değil.
Tanımadığın biri için nasıl böyle kelimeler diyorsun forum babanın reportla uğurluyoruz falan? Alt tarafı beğendiğim kulaklığı önerdeim yahu sövmediğin kaldıBana fan boy diyen adam teknolojiyi bimden takip ediyor sanirim
Rampage savunmuyorum değerli bilgisiz arkadasim
Ürün iyi onu savunuyoruz insanlara yardımcı olmak için
Her marka kulaklığı kullandigimdan konuya hakimim bilmem bunu anlayabilecek misin
Markaya değil, ürüne göre değerlendirin.tamam kardeşim bilmiyorum steelseries çöp rampage adamdır herkes rampage alsın