değişim seçeneğim yok iade ettim iade gelince yeniden sipariş geçicem ama bekleyip arctis 1 almayı düşünmedim değilO fiyatta yok, mikrofon neden arızalı gelmiş anlamadım, şimdiye kadar 2-3 kişide falan arızalı drop plus gördüm. Muhtemelen değişim yaparsan sağlam bir tane gelir.
bekleyip hoparlör ile idare edip arctis 1 e para biriktirmeyi düşündüm aslında ama karar veremedimVS atmakmı ?
Arctis 1: Drop Plus bıçak gel.
Arctis 1 bence 400+ TL edicek bir kulaklık değil, kendim kullanıyorum ama artık çok pahalı.değişim seçeneğim yok iade ettim iade gelince yeniden sipariş geçicem ama bekleyip arctis 1 almayı düşünmedim değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
bekleyip hoparlör ile idare edip arctis 1 e para biriktirmeyi düşündüm aslında ama karar veremedim
Bütçen nedir?değişim seçeneğim yok iade ettim iade gelince yeniden sipariş geçicem ama bekleyip arctis 1 almayı düşünmedim değil
bekleyip hoparlör ile idare edip arctis 1 e para biriktirmeyi düşündüm aslında ama karar veremedim
Drop plus i yeniden mi deneyeyim ? Dışarıya çok ses vermesi dışında pek şikayetim yoktu aslinda ama baya veriyordu sesiArctis 1 bence 400+ TL edicek bir kulaklık değil, kendim kullanıyorum ama artık çok pahalı.
400maxBütçen nedir?
O zaman drop plus dan başka seçenek kalmıyor.Drop plus i yeniden mi deneyeyim ? Dışarıya çok ses vermesi dışında pek şikayetim yoktu aslinda ama baya veriyordu sesi
400max
Ses arttığında boşta cızırtı yapıyor olmasa Mihawk cidden merak ettiğim bir kulaklık aşırı arada bırakıyor beni o yüzden keşke onuda deneme fırsatım olsa forumda başka kullananda yok şansaO zaman drop plus dan başka seçenek kalmıyor.