Neler Yeni

Rampage drop plus kulaklık günlük kullanım

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
rampage drop plus f/p açısından çok iyi bir kulaklık ve bunu almaya kara verdim (zaten bütçem anca buna yetiyor). ben bunu aldığımda sadece bilgisayarda değil metroda , otobüste , okulda vb. yerlerde de kullanacağım sizce çok mu kaba kaçar

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok sırıtmaz bence. Ama dışarıya ses verme olayına bir bak dışarıya ses veriyormu bilmiyorum.

Anonymous?

80+ Bronze
rampage drop plus f/p açısından çok iyi bir kulaklık ve bunu almaya kara verdim (zaten bütçem anca buna yetiyor). ben bunu aldığımda sadece bilgisayarda değil metroda , otobüste , okulda vb. yerlerde de kullanacağım sizce çok mu kaba kaçar
Kime kaba kaçacak?Şahsen insanların düşünceleri umrumda değil.(Drop Plus sahibiyim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sırıtmaz bence. Ama dışarıya ses verme olayına bir bak dışarıya ses veriyormu bilmiyorum.
Sesi %70 &80 arasına aldığın zaman ses vermeye başlıyor.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
ben şahsen gıcık gıcık bakardım bu manyak ne yapıyor diye

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bir şey olmaz ama ben dışarıda kullanmıyorum
Kime kaba kaçacak?Şahsen insanların düşünceleri umrumda değil.(Drop Plus sahibiyim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesi %70 &80 arasına aldığın zaman ses vermeye başlıyor.
hmm doğru başkalarının ne dediğinin önemi yok dediğiniz gibi modart pc nin videosu vardı ona baktım peki drop plus yerine normal drop alsam fazla bi kaybım olur mu
ben şahsen gıcık gıcık bakardım bu manyak ne yapıyor diye
sdfgaksjlgndfhkljrt

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yaani bence pek uygun değil dışarıda kullanmaya, biraz sırıtabilir.

Anonymous?

80+ Bronze
hmm doğru başkalarının ne dediğinin önemi yok dediğiniz gibi modart PC nin videosu vardı ona baktım peki drop plus yerine normal drop alsam fazla bi kaybım olur mu

sdfgaksjlgndfhkljrt
drop plus almanız daha iyi olur,drop modelindeki sıkıntıların fixlenmiş hali plus modeli.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
hmm doğru başkalarının ne dediğinin önemi yok dediğiniz gibi modart PC nin videosu vardı ona baktım peki drop plus yerine normal drop alsam fazla bi kaybım olur mu

sdfgaksjlgndfhkljrt
Plus çok daha iyi. Ayrıca drop mikrofona sesleri veriyor.

Messi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Onur
O kadar paraya gerek yok dün mediamarkt'tan 250 TL'ye RAMPAGE RAGING PLUS 7.1 aldım. Gayet sesler yeterli ve güzel. Mikrofonda oyunlarda, DC'de oldukça yeterli. Hiç e-spor havasında bir beklenti olmadan her türlü oyunda oldukça yeterli.

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
Yaani bence pek uygun değil dışarıda kullanmaya, biraz sırıtabilir.
Plus çok daha iyi. Ayrıca drop mikrofona sesleri veriyor.
drop plus almanız daha iyi olur,drop modelindeki sıkıntıların fixlenmiş hali plus modeli.
abilerim kardeşlerim valla ülkenin hali belli bi yandan pandemi bi yandan dolar euro kuru her şey alt üst oldu
gönül isterki müziğe ayrı oyuna ayrı kulaklık almak. bundan iki sene önce 50 tl ye bi kulaklık almıştım onu kullanıyodum sağdan ses gelmedi tamir ettirdim. artık bırak beni diyodu kulaklık :) bende almışken tam alayım istiyorum . bütçeme uygun en iyi kulaklık bu olduğuna karar verdim. kim ne derse desin yapacak bişey yok kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez . elimdeki telefon bile turkcell t50 bunu alacağım büyük ihtimal

Top Bottom