Oyunda ayarlarda mic seçme yeri vardır ses sekmesinde. Ordan Drop Plus a ait olanı bulup seçDiscord'da test ettim mikrofon çalışıyor oyunda çalışmıyor.
Oyunda ayarlarda mic seçme yeri vardır ses sekmesinde. Ordan Drop Plus a ait olanı bulup seç
Acaba PUBG Lite ile mi alakalı? Çünkü bende denedim Cloud Alphadan karsiya ses gitmiyor.Hocam PUBG lite'da mikrofon bas konuş yaptım düzelmedi sürekli açık yaptım yine olmadı mikrofon ses seviyesini yükselttim hala düzelmiyor.
Hocam normal zamanda drop plus kutu içeriğinde gelen usb kablosu ile jack kablosunu birlikte takıp mı kullanmalıyız yoksa sadece usb yeterli mi ?Acaba PUBG Lite ile mi alakalı? Çünkü bende denedim Cloud Alphadan karsiya ses gitmiyor.
Drop Plus kutu içeriği hakkında tam bir bilgiye sahip değilim. @keremcnsz24 yardım edebilir.Hocam normal zamanda drop plus kutu içeriğinde gelen usb kablosu ile jack kablosunu birlikte takıp mı kullanmalıyız yoksa sadece usb yeterli mi ?
Sadece USB yeterli, sorunun kulaklık ile alakalı değil zaten.Hocam normal zamanda drop plus kutu içeriğinde gelen usb kablosu ile jack kablosunu birlikte takıp mı kullanmalıyız yoksa sadece usb yeterli mi ?
Sadece USB yeterli, sorunun kulaklık ile alakalı değil zaten.
Windows'ta çalışıyor, Discord'da çalışıyor.
Sorun PUBG Lite'da, nedenini bilmiyorum.
Hayır, arkadaşa ithafen söyledim.Hocam sizde de mi aynı sorun var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben konuştukça yeşil hareket ediyor kulaklıkla ilgili sorun yoktur herhalde kaç gündür uğraşıyorum tadım kaçtı.