Neler Yeni

Yardım Rampage Drop Plus Usb Girişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Berk
Arkadaşlar @ArdaM 'nin tavsiyesi ile 3 gün önce drop plus sipariş verdim yarın elime geçecek. Ben bir laptop kullanıcısıyım çift jak girişi yok usb ile bağlantı yapabilirmiyim drop plus ta ? jak ile bağlantı sağlamak istemiyorum.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Zaten önerilen usb ile bağlanmak 7.1 usb ile çalışıyor diye biliyorum

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
USB ile bağlamak daha iyi oluyor zaten. Ayrıca kutudan gelen jak kablosu tek jak yani muhtemelen laptopunda da olur. Sen yine de USB tak ama.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Laptoplarda da uyum sağlar yani çünkü bir arkadaşımın laptobunda usp girişi yaptığında mikrofonu algılamıyor
Öyle bir şey mümkün değil USB ile bağlayınca mikrofonu algılamıyorsa mikrofonu bozuktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir şey mümkün değil USB ile bağlayınca mikrofonu algılamıyorsa mikrofonu bozuktur
Çok teşekkürler Arda hatırlarsan bundan 1 ay önce bana bunu tavsiye etmiştin aldım inşallah memnun kalırım
Arkadaşın biri bu forumda drop plus ın ses kalitesinin kötü olduğunu söylemiş ne düşünüyosun

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Çok teşekkürler Arda hatırlarsan bundan 1 ay önce bana bunu tavsiye etmiştin aldım inşallah memnun kalırım
Arkadaşın biri bu forumda drop plus ın ses kalitesinin kötü olduğunu söylemiş ne düşünüyosun
Hayırlı olsun reis :)
O arkadaşa gelen ürünün bozuk olduğunu düşünüyoruz anlattığı kadarıyla aşırı kötüymüş oyunda da müzikte de. Kötü olsa neden müzik kulaklığı olarak kullanayım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun reis :)
O arkadaşa gelen ürünün bozuk olduğunu düşünüyoruz anlattığı kadarıyla aşırı kötüymüş oyunda da müzikte de. Kötü olsa neden müzik kulaklığı olarak kullanayım :D
Kralsın Teşekkürler elime geçsin biraz kullanayım gelişmeleri bildireceğim (y)(y);)

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Drop plus bence fiyatına göre çok güzel kulaklık youtubede birsürü videosu var ve bu forumda da kullanan ve memnun olan kişiler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom