Neler Yeni

Rampage Drop Plus VS Corsair Hs50

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Özcan Başkurt
merhaba ilk önce başka kulaklık önermeyin

rampage drop plusla çok iyi ses kasıldığnı söylüyorlar ama iki ürün arasında kaldım valorant oynutorum hangisi ile daha iyi ses kasılır müzik dinlemekle falan işim yok hangisi ile ses kasarım

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
merhaba ilk önce başka kulaklık önermeyin

rampage drop plusla çok iyi ses kasıldığnı söylüyorlar ama iki ürün arasında kaldım valorant oynutorum hangisi ile daha iyi ses kasılır müzik dinlemekle falan işim yok hangisi ile ses kasarım
Ben 1 yılı aşkın süredir drop plus kullanıcısıyım. Çok rahat ses kasıyorum. Kesinlikle önerimdir. Diğer kulaklığa dair bilgim yok.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Mikrofonuda baya iyi

Kweelp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Kaya
Şuan kulağımda kendisi 1 yıldır kullanıyorum. Mükkemmel bir kulaklık. Kesinlikle öneririm.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
1,5 yıldır drop plus kullanıyorum gerçekten sağlam kulaklık. Tek sıkıntısı bana göre fazla rahat değil, rahat ama uzun süreli kulanımda (yaklaşık 10 12 saat) kulaklarımı ağrıtıyor. Oda normal yani. Alınabilir güvenebilirsiniz.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Rampage Drop Plus kullanıyorum. Gayet memnunum. Neredeyse aldığım günden beri hoparlör kullanmadım. Sesi sona getirip masaya koyduğumda 1+1 hoparlör seviyesinde ses alıyorum. Mikrofon kalitesi gayet yeterli. Bir çok cihazla uyumlu çalışıyor. Bir çok youtube kanalında incelemesini bulabilirsin. Tüm fonksiyonlarını sol kulaklıktan tek elle yönetebilmen ayrı bir kolaylık. Yazılımı idare eder. Diğer cihaz ile ilgili bilgim yok. Youtube üzerinde de düzgün incelemesini bulamadığım için bir yorumda bulunmayacağım.

Top Bottom