Neler Yeni

Rampage Drop Plus Yazılımı Hakkında Hata

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Alttaki yazılımı yüklemeniz lazım zaten.
ilk başta onu indirmiştim fakat 7.1 seçeneğini bulamadığım için silip diğerini yükledim diğerini yükleyince mikrofon çalışmamaya başladı onu sildim tekrar ilk yüklediğimi yükledim ama şu an mikrofon çalışmıyor

OUTRA

80+
denetim masasından sese gir ve ordan gereksiz olanları kaldır. daha sonra yenı yazılımı kurup ayarla. dediğim kısımdan kulaklıgını stereo ayarlamayı da unutma.
mikrofon tusu var kulaklıkta onu da unutma, ben unutmustum :D

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ilk başta onu indirmiştim fakat 7.1 seçeneğini bulamadığım için silip diğerini yükledim diğerini yükleyince mikrofon çalışmamaya başladı onu sildim tekrar ilk yüklediğimi yükledim ama şu an mikrofon çalışmıyor
Bir önceki konuda dedikleirmi uygulayın.

Yazılımın fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
hocam mikrofon sorununu da çözdüm çok sağ olun iyi forumlar
Alttaki yazılımı yüklemeniz lazım zaten.
speakera sağ tık yapınca bu cıkmıyor mu?
bende de aynı model kulaklık vardı program kurulumunu yaptıktan sonra anti-virüs programı trojan olarak gördü bende hemen sildim uyarıyım şimdiden bu arada kulaklığı takıp deneyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir önceki konuda dedikleirmi uygulayın.

Yazılımın fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem?
denetim masasından sese gir ve ordan gereksiz olanları kaldır. daha sonra yenı yazılımı kurup ayarla. dediğim kısımdan kulaklıgını stereo ayarlamayı da unutma.
ilk başta ben de unuttum birisi hatırlattı sağ olsun şimdi de kulaklığın üstünden sesi sonuna kadar kısmışım onu kısınca mikrofonun sesi de kısılıyormuş

hocam mikrofon sesi bir tık az geliyor bu durumu nasıl çözdün kulaklıktan sesi yükseltince de windowsun sesi aşırı yükseliyor

hocam mikrofon sorununu da çözdüm çok sağ olun iyi forumlar

ilk başta ben de unuttum birisi hatırlattı sağ olsun şimdi de kulaklığın üstünden sesi sonuna kadar kısmışım onu kısınca mikrofonun sesi de kısılıyormuş

hocam mikrofon sesi bir tık az geliyor bu durumu nasıl çözdün kulaklıktan sesi yükseltince de windowsun sesi aşırı yükseliyor
1624539055689.png

yüzde 8 nedir

Son düzenleme:

OUTRA

80+
type c kullanınca bende de aynı problem oluyor, denetim masasından ses ayarlarına gıdıp oradan mıkrofonu yukseltın. eger ordan olmuyorsa jack kullanmak daha mantıklı olacak ama jack kullanırken de yazılım kullanılmıyor. ben sesı yazılımdan yukseltınce kendıme sekıyor ses ve mal oluyorum.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
type c kullanınca bende de aynı problem oluyor, denetim masasından ses ayarlarına gıdıp oradan mıkrofonu yukseltın. eger ordan olmuyorsa jack kullanmak daha mantıklı olacak ama jack kullanırken de yazılım kullanılmıyor. ben sesı yazılımdan yukseltınce kendıme sekıyor ses ve mal oluyorum.
jak kullanamam laptop kullanıyorum

Top Bottom