GirayHan
80+ Platinum
Ürün hakkında bilgim yok ama marka hakkında kesinlikle 3 kuruş daha koyun başka marka alın, 3 kere rampage ürünü aldım 3 ündede bin pişman oldum, almayın aldırmayın çok kalitesizler (mouse kulaklık klavye)
kağıt üstünde aynı gözüküyor paneller hariç biri va diğeri ips bu durumda kullanım senaryosuna göre değerlendirmek gerekir.r25i 30 mu bu mu
teşekkürlerkağıt üstünde aynı gözüküyor paneller hariç biri va diğeri ips bu durumda kullanım senaryosuna göre değerlendirmek gerekir.
karma bir kullanım için va panel iyidir - film dizi içerik tüketimi vb
ben sadece oyun oynarım dersen ips panel daha hızlı tepkime vereceği için tercih edilebilir.
yüzeysel anlattım ekleme çıkarma yapar arkadaşlar forumdan.
rica ederim.teşekkürler
hocam bu tarz düşük bütçeli monitörler alınırken marka bazında değil de direkt olarak panel üreticisine panel modeline bakmak gerekir. rampage'ın yanlış hatırlamıyorsam bir kaç modelinde samsung panel var mesela. yine x bilinmedik bazı markaların panellerinde de LG çıkabiliyor.Ürün hakkında bilgim yok ama marka hakkında kesinlikle 3 kuruş daha koyun başka marka alın, 3 kere rampage ürünü aldım 3 ündede bin pişman oldum, almayın aldırmayın çok kalitesizler (mouse kulaklık klavye)
sana da akakçe okumasını öğretiriz sorun değil1 aydır aynı fiyat koşun indirim
rica ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu tarz düşük bütçeli monitörler alınırken marka bazında değil de direkt olarak panel üreticisine panel modeline bakmak gerekir. rampage'ın yanlış hatırlamıyorsam bir kaç modelinde samsung panel var mesela. yine x bilinmedik bazı markaların panellerinde de LG çıkabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana da akakçe okumasını öğretiriz sorun değil
Alıntıyı görüntüle
ne yazıyor gülüm altta ? 1 yılın en ucuz fiyatı bak 6 ay da değil 1 yıl.
dur seni engelleyim de ergenlik triplerini baban çeksin artık benim için yoksayılan bir gölgesin güle güleAlıntıyı görüntüle
KOOOSS İNDİRİİİİM HEMEN KONU AÇAYIM AYH AYH İNDİRİM
düzgün bir üslupla yazsan su mesaji belki ciddiye alinacaksin. simdi bu halinle yalnızca toyligunu gosteriyorsun. yazıkAlıntıyı görüntüle
KOOOSS İNDİRİİİİM HEMEN KONU AÇAYIM AYH AYH İNDİRİM
2-3 tane daha böyle boş indirim konusu açtı onlara da yazdım kendisi sıcak fırsat konusu kastığı için böyle tepkiler veriyor.düzgün bir üslupla yazsan su mesaji belki ciddiye alinacaksin. simdi bu halinle yalnızca toyligunu gosteriyorsun. yazık
engelle geç hocam bunlarda üslup edep terbiye ne arasın milletin anasının babasının terbiye edemediklerini biz mi edeceğiz. bir önce ki konumda arkadaşa hakaret etti uyarıyı aldı zaten bende engelledim bu kafayla giderse kendi kendini imha eder forumda barınamaz bunlardan çok var yüz bulamayınca hevesleri kaçınca gidiyorlar. salla gitsin.düzgün bir üslupla yazsan su mesaji belki ciddiye alinacaksin. simdi bu halinle yalnızca toyligunu gosteriyorsun. yazık