!Mustafa
80+ Bronze
Dahası
Adamlar düzgünce tartışıyor işte olmHocam konuda vahşet görüyorum.
Adamlar düzgünce tartışıyor işte olmHocam konuda vahşet görüyorum.
Canlı mı?Somut kanıtı önce adam göstersin 3.5mm kulaklığı öven o demin ALC1200 ile 887 arasında hiç fark yaşamadım. Hadi ringe gel. ALC 4080 falan mı takalım
Baya düzgün kanka.Adamlar düzgünce tartışıyor işte olm
reis dandik kulaklikta alc4082'de bile fark görmezsinSomut kanıtı önce adam göstersin 3.5mm kulaklığı öven o demin ALC1200 ile 887 arasında hiç fark yaşamadım. Hadi ringe gel. ALC 4080 falan mı takalım
Bu arada bence Fury X daha ii çünkü rampage kalitesiCanlı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya düzgün kanka.
Kablosuz fury x ile kablolu modda bas konuş dışında iletişime gecemiyorsun abi dcdesin diyelim bas konuş şart, zoomdasin mikrofonu açık birakma şansın yok, valoda grupta arkadaşlarınla oynuyorsun bas konuşa almazsan soverler direk haklılar da. Fury x de bu olay bendeki diğer kulaklıklara göre daha fazla. Jd710 kullandım rampage drop kullandım böyle sorun yoktu o kulaklıklarda. Bu kulaklığın kablosuz özelliği de yok. Eğer mikrofonu aynıysa hala sorun varsa alınmaya değmez bana göre.Onun bu modelle bir alakası yok. Genel bir şey o.
Katılıyorum hocam size her zaman. Ama beyaz eşyada her zaman Siemens gerisi ters.reis dandik kulaklikta alc4082'de bile fark görmezsin
Tamam hocam iyi forumlar sanareis dandik kulaklikta alc4082'de bile fark görmezsin
Size de hocam.Tamam hocam iyi forumlar sana
Ürün hakkında bilgim yok, mesajları okurken gördüklerimi söyledim sadece ben.Kablosuz fury x ile kablolu modda bas konuş dışında iletişime gecemiyorsun abi dcdesin diyelim bas konuş şart, zoomdasin mikrofonu açık birakma şansın yok, valoda grupta arkadaşlarınla oynuyorsun bas konuşa almazsan soverler direk haklılar da. Fury x de bu olay bendeki diğer kulaklıklara göre daha fazla. Jd710 kullandım rampage drop kullandım böyle sorun yoktu o kulaklıklarda. Bu kulaklığın kablosuz özelliği de yok. Eğer mikrofonu aynıysa hala sorun varsa alınmaya değmez bana göre.
İmza nereye atıyorum ?Banlıyorum, öyleyse varım.
-Abdullah Hacıgül
Mehmet abi siteye yazar alındımı bu arada?Ürün hakkında bilgim yok, mesajları okurken gördüklerimi söyledim sadece ben.
Aaa samsung diom ben gerisi bize olmaz qalite olacak illaKatılıyorum hocam size her zaman. Ama beyaz eşyada her zaman Siemens gerisi ters.