Adam ya adam
80+
biraz daha üstüne V2X varken alınacak alet değil
Donanım Arşivi forumda mükemmel bir yönetim şekli hocam.9 sayfa konu sadece 1 sayfası indirimle alakalı cok güzel
bir de haklı olsan bile bir yöneticiyle zıt görüşe sahipsen ban yeme sorunsalı varDoğru dedin, sadece yöneticilerin olduğu konularda kurallar uygulanıyor o yüzden uyarı falan yeriz maazallah
Bı gidip boy abdesti alsan? En azından garanti davran müthiş olucak9 sayfa konu sadece 1 sayfası indirimle alakalı cok güzel
3.5mm zort kulaklık hocam sende bilmeden konusuon sil bencev2x'ten iyi diyenler olmuş konu içerisinde bir de
Hocam haklı yere ban atıyo... dimi?bir de haklı olsan bile bir yöneticiyle zıt görüşe sahipsen ban yeme sorunsalı var
Knk bana hazır mıyızbir de haklı olsan bile bir yöneticiyle zıt görüşe sahipsen ban yeme sorunsalı var
neyse bu kulaklık alınmaz v2x'ten iyi diyenler olmuş konu içerisinde bir de
blackshark v2'ye bak gel bakalim ses karti varken sesi daha kotuyken anakart ses yongasina takinca canavar gibi oluyor3.5mm zort kulaklık hocam sende bilmeden konusuon sil bence
Banlıyorum, öyleyse varım.bir de haklı olsan bile bir yöneticiyle zıt görüşe sahipsen ban yeme sorunsalı var
neyse bu kulaklık alınmaz v2x'ten iyi diyenler olmuş konu içerisinde bir de
Hocam türkiyede pc kullanıcılarının %70' i falan S2H kullanıo sen bilirsin. Bi fury x' i alc1200' e takim bakim fark nasıl acabablackshark v2'ye bak gel bakalim ses karti varken sesi daha kotuyken anakart ses yongasina takinca canavar gibi oluyor
anakart ses yongan iyiyse 3.5mm kulakliklar mukemmel oluyor
Yahu bi bitmediniz ya? Ürüne bak adam ürüne. USB var değil Kontrolcü var.adam gelmiş rampage "kalitesi" ile kendini kanıtlamış bir model olan v2x'i kıyaslıyor... tek artısı usb olması olabilir sanırım