Neler Yeni

🔥İndirim Rampage Fury X Wired RM-F5 449 TL satışta [Trendyol 419TL]

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,358
İsim
Hakan
Seni konuya katsam alintilarim, senlik bir durum yok. Arkadaslar rampage i ilah gibi savununca dedim herhalde forumun sponsoru falan
Birazdan "onluk" bir durum olacak ama, bir seyi iyi olduğu söyleyince hemen RAMPAGE İLAH.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
449 TL bir tık fazla olmuş diyordum da Dolar kuru malum... Artık o lafı diyesim gelmiyor, ha tabii ki normal şartlarda 399 TL çok iyi fiyat olabilirdi.
Test vs. imkanım olsa Void Elite ile karşılaştırabilirdim, ama FuryLevell'ın test etmem için göndereceğini hiç mi hiç sanmıyorum :p

400 TL'ye falan alabilen varsa düşünmesine pek gerek yok bence, özelliklerine bakacak olursak zaten yeterli bir fiyat. 449 TL'de ise bir tık düşündürebilir yine alınabilir tabii ama 399'a kesin değer derim.
419 TL şuan trendyolda bence iyi.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
449 TL bir tık fazla olmuş diyordum da Dolar kuru malum... Artık o lafı diyesim gelmiyor, ha tabii ki normal şartlarda 399 TL çok iyi fiyat olabilirdi.
Test vs. imkanım olsa Void Elite ile karşılaştırabilirdim, ama FuryLevell'ın test etmem için göndereceğini hiç mi hiç sanmıyorum :p

400 TL'ye falan alabilen varsa düşünmesine pek gerek yok bence, özelliklerine bakacak olursak zaten yeterli bir fiyat. 449 TL'de ise bir tık düşündürebilir yine alınabilir tabii ama 399'a kesin değer derim.
Trendyoldan 420ye alınabiliyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Seni konuya katsam alintilarim, senlik bir durum yok. Arkadaslar rampage i ilah gibi savununca dedim herhalde forumun sponsoru falan
Sponsor ne demek? bilgin var mı? mesela Rampage foruma nasıl sponsor olmuş olabilir?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
419 TL şuan Trendyol'da bence iyi.

O halde alınabilir, 399'a alabilen direkt yapıştırsın. 449 meh.
Tabii kullanmadan ve bir karşılaştırma yapmadan direkt yorum yapmam çok doğru değil, yine de aklımda performansı hakkında birkaç tahmin olduğu için mantıken böyle diyorum. Eğer iddiası gibiyse veya daha iyiyse 449 TL'ye de değebilir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O halde alınabilir, 399'a alabilen direkt yapıştırsın. 449 meh.
Tabii kullanmadan ve bir karşılaştırma yapmadan direkt yorum yapmam çok doğru değil, yine de aklımda performansı hakkında birkaç tahmin olduğu için mantıken böyle diyorum. Eğer iddiası gibiyse veya daha iyiyse 449 TL'ye de değebilir.
Mpow Air SE stereo' nun 7.1 hali zaten. Çinden air SE stereo 300 civarına geliyor. Kontrolcü için küçük pay bence. Şahsen ben fury x' den kontrolcüyü çıkarınca kulaklık ölüyor.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord