Neler Yeni

🔥İndirim Rampage Fury X Wired RM-F5 449 TL satışta [Trendyol 419TL]

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,346
İsim
Diyarhan

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
350TL'ye geliyor bana. Trendyol geçmiş alışverişlerim için geri ödeme yapmıştı.

arisaka

80+ Bronze
Ya abi mi kardeşim mi artık nasıl hitap etmem lazım bilmiyorum ama ne zaman bir şey istesem buna benzer mesaj yazıp gidiyorsun. Bir kerede devamını getir ya Deki bak bu rampage ürün böyle bu yüzden kötü derim tamam veya derim hayır öyle değil.
Yahu sana bastan sona rampage markasini mi anlatayim simdi? segment bilgisayarin çinde merdiven alti fason urettirdigi kalitesiz urunlere rampage logosu yapistirip TR de sattigi bir marka bunu bilmeyen mi var? rampage diye satilan urunleri aliexpress de farkli adlarda bir cok sekilde gorebilirsin. Hani bilmiyorsunuz bari kuru kuruya bir seyi savunmayin.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Adam bizle dalga geçiyor

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,359
İsim
Hakan
Yahu sana bastan sona rampage markasini mi anlatayim simdi? segment bilgisayarin çinde merdiven alti fason urettirdigi kalitesiz urunlere rampage logosu yapistirip TR de sattigi bir marka bunu bilmeyen mi var? rampage diye satilan urunleri aliexpress de farkli adlarda bir cok sekilde gorebilirsin. Hani bilmiyorsunuz bari kuru kuruya bir seyi savunmayin.
Bir kaç ürüenler yüzünden kaliteli üerünlerin hakkını yiyotsun, Allaha dua et de belki aklı selimi esirgemez sana

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Seni konuya katsam alintilarim, senlik bir durum yok. Arkadaslar rampage i ilah gibi savununca dedim herhalde forumun sponsoru falan
Rampage ilah
-Bu konudaki forum üyeleri

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
449 TL bir tık fazla olmuş diyordum da Dolar kuru malum... Artık o lafı diyesim gelmiyor, ha tabii ki normal şartlarda 399 TL çok iyi fiyat olabilirdi.
Test vs. imkanım olsa Void Elite ile karşılaştırabilirdim, ama FuryLevell'ın test etmem için göndereceğini hiç mi hiç sanmıyorum :p

400 TL'ye falan alabilen varsa düşünmesine pek gerek yok bence, özelliklerine bakacak olursak zaten yeterli bir fiyat. 449 TL'de ise bir tık düşündürebilir yine alınabilir tabii ama 399'a kesin değer derim.

Top Bottom