Evet mpow stereoduMpow SE olabilir. Lakin kontrolcü var içinde. Mpow SE' den çıkmıyordu sanırım.
O zaman kesinlikle kaçırma350TL'ye geliyor bana. Trendyol geçmiş alışverişlerim için geri ödeme yapmıştı.
Bedava.350TL'ye geliyor bana. Trendyol geçmiş alışverişlerim için geri ödeme yapmıştı.
Yarın satın alma işlemini yapacağım zaten kartıma para yükleyip.Bedava.
O zaman kesinlikle kaçırma
Yahu sana bastan sona rampage markasini mi anlatayim simdi? segment bilgisayarin çinde merdiven alti fason urettirdigi kalitesiz urunlere rampage logosu yapistirip TR de sattigi bir marka bunu bilmeyen mi var? rampage diye satilan urunleri aliexpress de farkli adlarda bir cok sekilde gorebilirsin. Hani bilmiyorsunuz bari kuru kuruya bir seyi savunmayin.Ya abi mi kardeşim mi artık nasıl hitap etmem lazım bilmiyorum ama ne zaman bir şey istesem buna benzer mesaj yazıp gidiyorsun. Bir kerede devamını getir ya Deki bak bu rampage ürün böyle bu yüzden kötü derim tamam veya derim hayır öyle değil.
Bir kaç ürüenler yüzünden kaliteli üerünlerin hakkını yiyotsun, Allaha dua et de belki aklı selimi esirgemez sanaYahu sana bastan sona rampage markasini mi anlatayim simdi? segment bilgisayarin çinde merdiven alti fason urettirdigi kalitesiz urunlere rampage logosu yapistirip TR de sattigi bir marka bunu bilmeyen mi var? rampage diye satilan urunleri aliexpress de farkli adlarda bir cok sekilde gorebilirsin. Hani bilmiyorsunuz bari kuru kuruya bir seyi savunmayin.
Seni konuya katsam alintilarim, senlik bir durum yok. Arkadaslar rampage i ilah gibi savununca dedim herhalde forumun sponsoru falanHayırdır kardeş beni ne diye konuya katıyorsun?
Adamda ne toto varmış cesarete gelAdam bizle dalga geçiyor
Rampage ilahSeni konuya katsam alintilarim, senlik bir durum yok. Arkadaslar rampage i ilah gibi savununca dedim herhalde forumun sponsoru falan