Yardım Rampage Glacier GL27R180Q monitör 180Hz vermiyor

swxlvr

80+
Reaksiyon skoru
81
Son düzenleme:
Monitör çıkış vermiyor laptop veriyor. Muhtemelen HDMI yuvası versiyonu düşük cihazın. Monitörde HDMI 2.1 desteği var yani çok daha yüksek Hz değerlerini destekliyor.

Muhtemelen HDMI yuvası versiyonu düşük cihazın. Monitörde HDMI 2.1 desteği var yani çok daha yüksek Hz değerlerini destekliyor.
Cihazım 2.1 destekliyor. Onu kontrol edip HDMI aldım zaten DP alacaktım 2.1 olmasaydı.
1. sütun 8. satır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör çıkış vermiyor laptop veriyor.
Düzelttim.

monitör ayarlarından hz overclock gibi ayar olması lazım onu açtın mı?

monitör ayarlarından hz overclock gibi ayar olması lazım onu açtın mı?
Kanalda overclocksuz direkt kullanabildiğim belirtiliyordu, kontrol etmedim bundan mütevellit. Nerden yapacağım yönlendirebilir misiniz?

Kanalda overclocksuz direkt kullanabildiğim belirtiliyordu, kontrol etmedim bundan mütevellit. Nerden yapacağım yönlendirebilir misiniz?
monitöre tam olarak hakim değilim monitör ayarlarından kontrol edin 180 hz kullanman için monitör ayarlarından hz aşırtma açman lazım bu monitörde var mı bilmiyorum sen kanalda overclock olmadan direkt 180 hz kullanabildiğnii belirttin ama yine de monitör ayarlarını kontrol et derim.

monitöre tam olarak hakim değilim monitör ayarlarından kontrol edin 180 hz kullanman için monitör ayarlarından hz aşırtma açman lazım bu monitörde var mı bilmiyorum sen kanalda overclock olmadan direkt 180 hz kullanabildiğnii belirttin ama yine de monitör ayarlarını kontrol et derim.
Öyle bir ayar yok.
4:12'ye bakınız.

açıkcası pek bir fikrim yok.
Hocam nasıl çözeceğim ben bu sorunu monitörün bilgi kısmında 2560x1440@144hz yazıyor kutunun içinden display port çıkmıştı. HDMI to DP dönüştürücü alıp denemek kalıyor geriye, dönüştürücü ekrandaki kaliteyi bozar mı, gecikme gibi sorunlara yol açar mı?

Hocam nasıl çözeceğim ben bu sorunu monitörün bilgi kısmında 2560x1440@144hz yazıyor kutunun içinden display port çıkmıştı. HDMI to DP dönüştürücü alıp denemek kalıyor geriye, dönüştürücü ekrandaki kaliteyi bozar mı, gecikme gibi sorunlara yol açar mı?
sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,277
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri