Neler Yeni

Yardım Rampage Glacier GL27R180Q monitör 180Hz vermiyor

swxlvr

80+
Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Monitör çıkış vermiyor laptop veriyor. Muhtemelen HDMI yuvası versiyonu düşük cihazın. Monitörde HDMI 2.1 desteği var yani çok daha yüksek Hz değerlerini destekliyor.

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen HDMI yuvası versiyonu düşük cihazın. Monitörde HDMI 2.1 desteği var yani çok daha yüksek Hz değerlerini destekliyor.
Cihazım 2.1 destekliyor. Onu kontrol edip HDMI aldım zaten DP alacaktım 2.1 olmasaydı.
1. sütun 8. satır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör çıkış vermiyor laptop veriyor.
Düzelttim.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Eren
monitör ayarlarından hz overclock gibi ayar olması lazım onu açtın mı?

swxlvr

80+
monitör ayarlarından hz overclock gibi ayar olması lazım onu açtın mı?
Kanalda overclocksuz direkt kullanabildiğim belirtiliyordu, kontrol etmedim bundan mütevellit. Nerden yapacağım yönlendirebilir misiniz?

swxlvr

80+

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Eren
Kanalda overclocksuz direkt kullanabildiğim belirtiliyordu, kontrol etmedim bundan mütevellit. Nerden yapacağım yönlendirebilir misiniz?
monitöre tam olarak hakim değilim monitör ayarlarından kontrol edin 180 hz kullanman için monitör ayarlarından hz aşırtma açman lazım bu monitörde var mı bilmiyorum sen kanalda overclock olmadan direkt 180 hz kullanabildiğnii belirttin ama yine de monitör ayarlarını kontrol et derim.

swxlvr

80+
monitöre tam olarak hakim değilim monitör ayarlarından kontrol edin 180 hz kullanman için monitör ayarlarından hz aşırtma açman lazım bu monitörde var mı bilmiyorum sen kanalda overclock olmadan direkt 180 hz kullanabildiğnii belirttin ama yine de monitör ayarlarını kontrol et derim.
Öyle bir ayar yok.
4:12'ye bakınız.

swxlvr

80+
açıkcası pek bir fikrim yok.
Hocam nasıl çözeceğim ben bu sorunu monitörün bilgi kısmında 2560x1440@144hz yazıyor kutunun içinden display port çıkmıştı. HDMI to DP dönüştürücü alıp denemek kalıyor geriye, dönüştürücü ekrandaki kaliteyi bozar mı, gecikme gibi sorunlara yol açar mı?

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Eren
Hocam nasıl çözeceğim ben bu sorunu monitörün bilgi kısmında 2560x1440@144hz yazıyor kutunun içinden display port çıkmıştı. HDMI to DP dönüştürücü alıp denemek kalıyor geriye, dönüştürücü ekrandaki kaliteyi bozar mı, gecikme gibi sorunlara yol açar mı?
sorun olmaz.

Top Bottom