?Güzel bir kulaklik
klavye bu arada
pardon kafam dağınık
Rgbleri rampage hydra r6 kadar canlı değilmiş birde bilek desteği çıkmıyor galiba ben olsam hydra r6 alırım.klavye bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada öyle geldi ama kulanan kişiler ne yönde sorun yaşadı acaba
Bilek desteği var diye biliyorum.Rgbleri rampage hydra r6 kadar canlı değilmiş birde bilek desteği çıkmıyor galiba ben olsam hydra r6 alırım.
Yok demedim çıkmıyor dedim.Bence al fiyatı gayet iyi.
Bilek desteği var diye biliyorum.
ben bu sistem işleri ile yaklaşık 6 yılı geçkin sürede uğraştığım için neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum ben kulanan kişi varmı diye sordum ama yine sanada teşekkürler rgb konusuna gelince de saçmalıktan başka bişey degil fiyat yükseltmek için markaların sebep sunması gereken bişey bu arada r6 alınmaz bu varken saçmalama kendim için araştırmıyorumRgbleri rampage hydra r6 kadar canlı değilmiş birde bilek desteği çıkmıyor galiba ben olsam hydra r6 alırım.
Yok demedim çıkmıyor dedim.
Dostum benim bildiğim kadarıyla r7 nin rgb leri r6 kadar güçlü değil daha sönük r6 ya bakarak.ben bu sistem işleri ile yaklaşık 6 yılı geçkin sürede uğraştığım için neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum ben kulanan kişi varmı diye sordum ama yine sanada teşekkürler RGB konusuna gelince de saçmalıktan başka bişey degil fiyat yükseltmek için markaların sebep sunması gereken bişey bu arada r6 alınmaz bu varken saçmalama kendim için araştırmıyorum
ya rgb konusu için mi klavyeden vazgeçicem tek manıtıklı sebep bumu yani o klavye yi öbürü için tercih etmemem içinDostum benim bildiğim kadarıyla r7 nin RGB leri r6 kadar güçlü değil daha sönük r6 ya bakarak.
Ben öyle biliyorum incelemecilerin yalancısıyım
Sende haklısınya RGB konusu için mi klavyeden vazgeçicem tek manıtıklı sebep bumu yani o klavye yi öbürü için tercih etmemem için